Na motocyklech Kalifornií a Nevadou

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel *** Doprava: letecky Strava: vlastní

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Na motocyklech Kalifornií a Nevadou

Zájezd pro milovníky volnosti a svobody na dvou kolech. Projet na motocyklu horské parky Sierry Nevady a členité pobřeží Kalifornie je snem každého motorkáře.
Los Angeles - Fresno - Yosemite NP - Sequoia NP - Lake Tahoe - Reno - Sacramento - San Francisco - Monterey - Santa Barbara
Minimální počet 6 osob
Během zájezdu urazíte cca 1.580 mil ( 2.530 km)
Zájezd může být směrován opačně
K návštěvě USA je nutný biometrický pas a autorizace ESTA nebo platný pas s vízem.

Program zájezdu

1. den: LOS ANGELES 25 mil / 40 km Odlet z Prahy do Los Angeles. Po příletu a uvítání na letišti průvodcem America Tours transfer do hotelu, orientační meeting, aklimatizace.
2. den: LOS ANGELES, SANTA MONICA 40 mil / 65 km Orientační prohlídka hlavních atrakcí Los Angeles, Beverly Hills, Hollywoodu. Odpoledne vyzvednutí motocyklů Harley Davidson nebo Honda /typ dle Vašeho výběru v objednávce zájezdu/, odborná instruktáž a trénink ovládání, v podvečer krátký výlet na motocyklech do Santa Monica Beach.
3. den: CENTRAL VALLEY 220 mil / 350 km Časně odjezd na první – seznamovací etapu Vaší cesty s cílem ve Fresnu. Cesta vede převážně po dálnicích a jejím cílem je dokonalé seznámení se s motorkou. Odpoledne ubytování ve Fresnu, volno k relaxaci u bazénu.
4. den: NP SEQUOIA / KINGS CANYON 190 mil / 300 km Celodenní výlet do národních parků Sequoia a Kings Canyon. Prohlídka parků do večerních hodin, poté návrat do hotelu.
5. den: NP YOSEMITE 180 mil / 280 km Celodenní návštěva národního parku Yosemite. Prohlídka Yosemitského údolí a přejezd horskou silnicí přes Tioga Pass. V podvečer ubytování v Lee Vining.
6. den: LAKE TAHOE, RENO 190 mil / 300 km Ráno odjezd k Lake Tahoe – vysokohorskému jezeru v pohoří Sierra Nevada. Okruh kolem jezera, zastávky na vyhlídkách…Odpoledne příjezd do města Reno známého svými kasiny a nočními kluby, ubytování.
7. den: SACRAMENTO 225 mil / 360 km Celodenní přejezd přírodou Tahoe National Forest nejprve do hlavního města Kalifornie Sacramenta, a v podvečer pak příjezd do San Francisca, ubytování.
8. den: SAN FRANCISCO 50 mil / 80 km Celodenní prohlídka San Francisca a jeho největších atrakcí, včetně plavby po zálivu pod Golden Gate Bridge.
9. den: MONTEREY 120 mil / 190 km Dopoledne volno v centru San Francisca, poté odjezd do Monterey na pobřeží Pacifiku, ubytování.
10. den: US – 1 340 mil / 540 km Celodenní krásný, ale náročný přejezd po "nejkrásnější silnici USA" číslo 1 do Los Angeles přes Morro Bay, St. Louis Obispo a Santa Barbaru. Ubytování ve večerních hodinách. Po návratu dle časových možností odevzdání motocyklů.
11. den: Odlet domů Podle času odletu transfer na letiště a odlet do Prahy.
12. den: Přílet do Prahy Váš zájezd ukončí.