Oasis of the Seas - Plavba východním Karibikem z Miami, s českým delegátem

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: loď / jachta Doprava: letecky Strava: plná penze

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Oasis of the Seas - Plavba východním Karibikem z Miami, s českým delegátem

Vydejte se s námi jednou z největších výletních lodí světa na nezapomenutelnou plavbu Karibikem, kde váš čeká exotická atmosféra několika z unikátních karibských ostrovů. Můžete relaxovat na místních písčitých plážích, šnorchlovat, ochutnávat místní speciality či trávit čas při různých sportovních aktivitách. Jen nezapomínejte na to, že Karibik je návykový. Rozesmátí lidé, teplé slunce nad hlavou a samozřejmě skvělé pláže se snadno vryjí do paměti.

Oasis of the Seas je jedna z největších výletních lodí světa. Tento plovoucí kolos je fantastickým resortem zábavy, radosti a odpočinku, který potěší každého, kdo touží po relaxu na moři. Na lodi se mimo jiné nachází zmenšená verze známého Central Parku i s jeho okolím, včetně populárních kaváren a barů, který zahrnuje přes 12 tisíc stromů a rostlin. Pokud dáváte přednost aktivní zábavě či sportu, můžete si vyzkoušet horolezeckou stěnu, golfový simulátor či umělou surfovou vlnu. K dispozici je i moderní fitness centrum a dráha pro jogging.

Plavba začíná a končí v Miami, v moderním americkém kosmopolitním městě, oblíbeném turistickém letovisku.

Po dvou dnech příjemné plavby a bohatých možností zábavy na lodi bude naší první zastávkou přístav ostrov Svatého Tomáše, který je součástí Amerických Panenských ostrovů.
- možnost koupání a šnorchlování, projížďky po ostrově s krásnými výhledy, v ponorce mezi korály a tropickými rybami, návštěvy botanické zahrady s tropickými květinami, historické plantáže či Muzea pirátských pokladů, plavání s lachtany, zip line, návštěv ostrova St. John s jeho nedotčenou přírodou, úžasnými plážemi a fantastickým šnorchlováním.

Dále nás čeká San Juan, historický přístav a hlavní město ostrova Portoriko, který byl objeven roku 1493 Kryštofem Kolumbem.
- možnost návštěvy historické části města San Juan s pevností San Cristobal, Národního deštného pralesa El Yunque, rumové destilerii Bacardi, šnorchlování v mořském parku, potápění, jízdy na zip line nad subtropickým pralesem, jízdy na terénním vozidle ATV či na koni po ostrově.

Poslední zastávka bude v nefalšovaném karibském ráji Labadee na severním pobřeží Haiti:
- plavba katamaránem podél malebného karibského pobřeží, koupání a šnorchlování na soukromém ostrově Amiga Island, návštěva autentické haitské vesnice, plavba na jachtě, dobrodružný let na zip line nad oceánem, parasailing, jízda na kajaku, relaxace v aqua parku Arawak.

Díky přítomnosti českého delegáta získáte jazykové zázemí a pomoc v praktických záležitostech při pobytu na lodi, poradí vám s výběrem fakultativního výletu a v rámci svých možností zabezpečí vše potřebné k tomu, abyste na lodi strávili příjemnou dovolenou. Český delegát nabídne v průběhu plavby informační schůzky a bude k zastižení na telefonu pro případ, že se vyskytnou urgentní záležitosti.

VYBAVENÍ LODĚ:
Wellness, sport, koupání:
Lázeňský areál Vitality Spa s místnostmi pro masáže, aromaterapie, sauna, akupunktura, turecké parní lázně a solárium. Další služby z oblasti péče o tělo: kosmetika, manikúra, pedikúra, kadeřník.
Multifunkční sportovní hřiště, fitness centrum, dráha pro jogging, sportovní kurzy (jóga, tai chi), golfový simulátor, visutá lanovka o délce 25 m, minigolf, 2 venkovní horolezecké stěny, 2 simulátory na surfování FlowRider, kluziště. 4 bazény, 10 vířivek z toho 2 visuté nad hladinou moře.

Zábava:
Diskotéka s karaoke, bary s tanečním parketem, Jazz Club, kasino a hrací automaty, internetová kavárna, knihovna, karetní místnost, značkové obchody, divadelní sál, akrobatická show v Aqua Theatre, letní kino, 3D kino, umělecká galerie, park s živými stromy a rostlinami Central Park.

Pro děti: Videohry, vnitřní i venkovní herna, bazén, aquapark H2O Zone s tobogány, dětské kluby pro různé věkové kategorie, studio Dreamsworks, ručně vyřezávaný kolotoč, klub pro teenagery Teenager Lounge.

Komunikační jazyk na palubě: angličtina.

Konání zájezdu je podmíněné minimální účastí 10 osob.

Cena FIRST MINUTE je platná do 30. 6. 2019.

Záloha u této plavby je pouze 30% z celkové ceny.

Stravování: plná penze

Bohatá plná penze s nabídkou mezinárodní kuchyně; jídla servírovaná nebo formou samoobslužného bufetu. Některé restaurace jsou s příplatkem.

Doprava: letecky

Letecká doprava Praha - Mnichov - Miami a zpět (letecká společnost Lufthansa).

Ubytování: loď

Ubytování ve dvoulůžkových kajutách vnitřních, s oknem nebo s balkonem; v některých kajutách je možnost 1 – 2 přistýlek.

Vybavení: koupelna se sprchou a WC, klimatizace, satelitní TV a rádio, minibar, dostatek úložných prostor, toaletka se zrcadlem, telefon, vysoušeč vlasů, župan, trezor.

Program zájezdu

DenPřístav / programPřiplutíOdplutí
1. den Odlet z Prahy a přílet do Miami, ubytování v hotelu-9:00
2. den Miami (USA), nalodění-16:30
3. den na moři
4. den Labadee (Haiti)7:0016:00
5. den San Juan (Portoriko)13:0023:00
6. den Charlotte Amalie (Panenské o. (americké))08:0018:00
7. den na moři
8. den na moři
9. den Miami (USA), vylodění, odlet do Prahy06:00-
10. den Přílet do Prahy-13:15