Pride of America - USA (Honolulu)

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: loď / jachta Doprava: vlastní Strava: plná penze

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Pride of America - USA (Honolulu)

Výletní loď Pride of America pořádá celoroční okružní plavby po Havajských ostrovech, aniž by musela kotvit v přístavu na území jiné země. Loď je vkusně a elegantně zařízená nabízí až 18 možností stravování a 9 barů a salónků, pohodlné kajuty a skvělou péči.

Vybavení lodě: 2 hlavní restaurace, francouzská restaurace, asijská restaurace, italská restaurace, sushi bar, steak restaurace, pizzerie, občerstvení, samoobslužná restaurace, 9 barů a klubů, tobogán, 3 bazény, 6 vířivek, multifunkční sportovní hřiště, aerobik, běžecká dráha, fitness centrum, lázně Mandara Spa s wellness procedurami a saunou, kadeřnictví, salón krásy, divadlo, diskotéka, kino, videohry, karetní salónek, internetová kavárna, knihovna, umělecká galerie, nákupní centrum.



KOMUNIKAČNÍ JAZYK NA PALUBĚ: angličtina

Stravování: plná penze

Bohatá nabídka jídel mezinárodní kuchyně a alkoholické i nealkoholické nápoje v restauracích i barech. Některé speciální restaurace jsou za příplatek.

Doprava: vlastní

Doprava do přístavu je individuální, letenky zajistíme na vyžádání.

Ubytování: loď

Vybavení vnitřních a vnějších kajut: klimatizace, TV, bezpečnostní trezor, telefon, lednička, koupelna s WC, sprchou a vysoušečem vlasů. Většina kajut má oddělená lůžka, která lze přestavět na manželskou postel. Přídavná lůžka jsou sklopná. Všechny typy kajut mají k dispozici 24hodinový pokojový servis. Apartmá mají navíc k dispozici nadstandardní servis.

Program zájezdu

DenPřístav / programPřiplutíOdplutí
1. den Honolulu (USA)-7:00
2. den Hilo (USA)8:006:00
3. den KONA (USA)7:005:30
4. den Kahului (USA)8:006:00
5. den Nawiliwili (USA)8:005:00
6. den Honolulu (USA)7:00-