Východ USA- klasický okruh nabitý atrakcemi

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel *** Doprava: letecky Strava: snídaně

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Východ USA- klasický okruh nabitý atrakcemi

Jeden z nejoblíbenějších zájezdů v historii America Tours obsahuje vše, co prostě nesmíte minout během Vaší návštěvy východního pobřeží USA. Naši zkušení průvodci Vás seznámi s největšími metropolemi i přírodními zajímavostmí oblasti. Nově Vám nabídneme dvě varianty itineráře- první s programem nabitým atrakcemi zahrnutými již do základní ceny zájezdu, a druhá se stejnou trasou, ale mnohem větším prostorem pro samostatné poznávaní navštívených lokalit. Volba je na Vás...
Přejeme Vám skvělé zážitky !!


New York– Philadelphia– Washington DC– Pittsburgh– Erie– Buffalo– Niagarské vodopády– Finger Lakes– New York
Minimální počet 6 osob
Během zájezdu urazíte cca 1.245 mil /2.000 Km
Z provozních důvodů může být trasa zájezdu operována opačným směrem. Prohlídka New Yorku může být zařazena na začátku nebo na konci zájezdu. Zájezd může začínat/ končit v New Yorku, Philadelphii nebo Washingtonu.
K návštěvě USA je nutný biometrický pas a autorizace ESTA nebo platný pas s vízem.
K návštěvě Kanady je nutný platný pas a autorizace eTA nebo platný pas s vízem.

Program zájezdu

1. den: PRAHA - NEW YORK CITTY, MANHATTAN 20 mil / 30 km Odlet z Prahy do New Yorku. Po uvítání na letišti průvodcem America Tours následuje transfer na Manhattan a ubytování. Dle časových možností do večera stihneme vycházku po 5.Avenue a Broadway, návštěvu vyhlídky ze střechy mrakodrapu Rockefellerova centra /v ceně/.
2. den: NEW YORK CITY, MANHATTAN 40 mil / 60 km Celodenní prohlídka Manhattanu !! Nejprve Vás America Tours pozve na plavbu lodí kolem Manhattanu po řekách Hudson a East River, během které se seznámíte s místopisem New Yorku, a naskytne se Vám bezpočet jedinečných scenérií města a sochy Svobody. Nevynecháme také "nejvyšší" atrakci New Yorku – vyhlídku ze 104. patra věže One World Observatory !!/v ceně/. Vy z Vás, kteří máte objednaný fakultativní let helikoptérou nad Manhattanem zhlédnete New York z ptačí perspektivy během osobního volna na Lower Manhattanu.. Vaše prohlídka bude poté pokračovat /dle počasí/ návštěvou finančního distriktu se slavnou Wall Street a budovou New Yorské burzy, návštěvou Čínské čtvrti, přechodem Brooklynského mostu s bezpočtem působivých pohledů na panoráma Manhattanských mrakodrapů.. odpoledne se metrem přesunete do oblasti Central Parku a Upper Manhattanu. Prohlídku zakončíte návštěvou nočního rozzářeného srdce Manhattanu- Times Square /jízdné hromadnou dopravou není v ceně/.
3. den: MANHATTAN - PHILADELPHIA 140 mil / 230 km Dopoledne volno na Manhattanu k samostatnému "prozkoumávání" jeho atrakcí !! Odpoledne odjezd do historické Philadelphie, kde absolvujete orientační prohlídku centra, včetně návštěvy vyhlídky One Liberty Building s jedinečným panoramatickým výhledem na město z výšky bezmála 300 metrů. Ubytování v podvečerních hodinách.
4. den: WASHINGTON D.C. 150 mil / 240 km Po snídani odjezd do Washingtonu D.C., hlavního města USA. Celodenní prohlídka atrakcí, kterých má tato metropole nespočet. Uvidíte výběr těch největších – prohlédneme si Capitol, zhlédneme White House, Lincolnův a Jeffersonův památník, slavný hřbitov na Arlingtonském kopci, řeku Potomac a mnohem více… Odpoledne budete mít volno v centru k samostatné prohlídce muzeí a galerií až do večerních hodin, poté ubytování, nocleh.
5. den: WASHINGTON D.C. , PITTSBURGH 250 mil / 400 km Dopoledne ještě volno v centru Washingtonu /doporučujeme návštěvu jedinečného Air and Space Museum/, poté přejezd státem Pennsylvania na sever do města Pittsburgh. Individuální prohlídka centra města a místa, kde soutok řek Monongahela a Allegheny dává vzniknout řece Ohio. V podvečer příjezd do hotelu, ubytování.
6. den: BUFFALO, NIAGARA FALLS 240 mil / 380 km Cílem dne jsou Niagarské vodopády. Cestou spatříte rozlehlé jezero Erie, jehož jižní břehy jsou – pro nás překvapivě – vinařskou oblastí. Dle počasí je možná zastávka na vykoupání. Po průjezdu městem Buffalo se již přiblížíme k Niagara Falls. Po příjezdu Vás pozveme k plavbě lodí pod Niagarské vodopády – přímo do centra slavného vodopádu "Horseshoe"/v ceně/. Závěrem společného programu s průvodcem Vás pozveme na večeři s jedinečným výhledem na panoráma vodopádů z věže Skylon Tower /v ceně/. Po ubytování v podvečer můžete třeba vyrazit na vycházku podél řeky…/díky bezvízovému styku je naše ubytování zpravidla na kanadské straně vodopádů/
7. den: LAKE ONTARIO , FINGER LAKES 240 mil / 380 km Dopoledne individuální volno u Niagarských vodopádů !! Užijte si v klidu atmosféru slavného místa, vydejte se podél řeky od vodopádů k jezeru…fakultativně Vám zde nabídneme nezapomenutelný let helikoptérou nad Niagarskými vodopády. Odjezd farmářskou oblastí u jezera Ontario do rekreační oblasti Finger Lakes. Lyrická atmosféra krásné přírody protkané sítí jezer si Vás jistě získá!! V podvečer naše zájezdy obvykle navštíví některou ze zdejších vinic k ochutnávce vína. Večer ubytování v hotelu na cestě do New Yorku.
8. den: NEW YORK, odlet domů 200 mil / 320 km Ráno vyrazíme na poslední etapu naší cesty. Absolvujeme "nezbytnou" zastávku v ohromném outletovém shoppingu, a odtud se již rozjedeme na letiště. Po rozloučení s průvodcem následuje odlet do Prahy, případně odlet k pobytu v některé z nabízených plážových destinací /fakultativně/.
9. den: Přílet do Prahy Váš zájezd ukončí.