Prodloužený víkend v Londýně

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel *** Doprava: autokarem Strava: snídaně

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Prodloužený víkend v Londýně

LONDÝN - WINDSOR - GREENWICH


Poznávací zájezd do Londýna Vás seznámí nejen se zajímavostmi metropole na Temži, ale navštívíte i královský hrad Windsor či nultý poledník v Greenwich.

Stravování: snídaně

3x snídaně

Doprava: autokarem

TRASA - Havířov, Ostrava, Frýdek-Místek, Nový Jičín, Hranice, Přerov, Olomouc, ( Kroměříž, Zlín), Prostějov, Vyškov, Brno, Jihlava, Praha, Plzeň


PŘÍPLATKY ZA SVOZY: z nástupních míst - Havířov, Ostrava, Frýdek-Místek - 300 Kč/os.;
z nástupních míst - Nový Jičín, Hranice, Kroměříž, Zlín - 200 Kč/os.
PŘI OBJEDNÁVCE zájezdu do 31.1.2017 svoz ZDARMA.


Ubytování: hotel ***

3x ubytování v hotelu*** v Londýně s vlastním soc. zařízením

Program zájezdu

1. den: ODJEZD Z ČR odjezd v nočních – časných ranních hodinách přes Německo do Francie, k večeru trajekt do Anglie, pozdě večer příjezd do Londýna, ubytování, nocleh.
2. den: LONDÝN snídaně, celodenní prohlídka Londýna – příjezd na náměstí Trafalgar, dopoledne pěší prohlídka centra Londýna – vládní čtvrť Whitehall s Downingstreet, Parlament, Big Ben, Westminsterské opatství, londýnský park St.James, Buckinghamský palác – střídání stráží, kolem poledne krátká návštěva Green Parku, Welingtonův oblouk, Hyde Park. Odpoledne prohlídka oblasti Piccadilly Circus a Covent Garden, možnost návštěvy Národní galerie, večer návrat na ubytování, nocleh.
3. den: LONDÝN - WINDSOR snídaně, odjezd kolem katedrály Sv. Pavla – zastávka k prohlídce, přejezd do Windsoru – prohlídka zámku vč. kaple Sv. Jiří, odpoledne návrat do Londýna – možnost návštěvy muzea Mme. Tussaud nebo Britského muzea, volno, okružní jízda, večer návštěva čtvrti Soho a Piccadilly, návrat na hotel, nocleh.
4. den: LONDÝN - GREENWICH snídaně, prohlídka hradu Tower a mostu Tower Bridge, odpoledne volno, příp. možnost projížděk rychlovlakem Docklands Light Railway do supermoderní čtvrti doků s mrakodrapy Canary Wharf, pokračování na zastávku Island Gardens s vyhlídkou na Greenwich – pěší podchod pod Temží a ke Královské observatoři s nultým poledníkem a výhledem na Londýn, odjezd z Londýna na trajekt do Doveru, noční trajekt, přejezd Belgií a Německem do ČR
5. den: PŘÍJEZD DO ČR: příjezd v odpoledních / večerních hodinách.