Nessebar - SENTIDO Bilyana Beach ****

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel **** Doprava: vlastní Strava: all inclusive

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Nessebar - SENTIDO Bilyana Beach ****

Oblíbený hotel přímo na písečné pláži. V blízkosti Nessebaru.

Poloha: historické centrum starého Nessebaru (památka UNESCO) cca 20 min příjemnou procházkou. Restaurace a bary v bezprostřední blízkosti hotelu. Letiště Burgas cca 35 km.

Pláž: přímo na písečné pláži s pozvolným vstupem do moře. Lehátka a slunečníky na pláži za poplatek.

Vybavení: v zimě 2016/17 rekonstruovaný hotel nabízí ubytování ve 137 pokojích a apartmánech na 8 podlažích s výtahy. Hostům je k dispozici přijímající hala s recepcí a trezory k pronajmutí (cca 2 €/den), restaurace, a-la-carte restaurace, bary a minimarket. Ve venkovním areálu sladkovodní bazén a terasa na opalování, bar u bazénu. Lehátka, slunečníky a osušky u bazénu zdarma.

Sport a zábava: Sport/aktivity : zdarma: aerobic, stolní tenis, fitness. Denní, večerní a sportovní animace. Za poplatek: biliár a vodní sporty na pláži.

Internet : WiFi v celém hotelu zdarma.

Wellness tip : zdarma: krytý bazén (vyhřívaný v květnu a září). Za poplatek: Spa centrum s parní lázní, kosmetikou, velkým výběrem masáží a saunou.

Pro děti : vestavěný dětský bazén, animační program, dětské židličky v restauraci. Dětská postýlka zdarma.

parkování: parkoviště za poplatek cca 5 €/den;
domácí zvíře: ne;
příjezd/minimální délka pobytu: denně/1 noc;
platba kartou: VISA, MasterCard, Diners.

Stravování: all inclusive

all inclusive. Snídaně, obědy a večeře formou bufetových stolů. 1x za pobyt večeře v a-la-carte restauraci (rezervace nutná, nealkoholické nápoje v ceně). Večer je požadováno vhodné oblečení. Místní alkoholické a nealkoholické nápoje v lobby a SENTIDO Blue baru od 17.00 do 23.00 h. Pozdní snídaně do 11.00 h. Káva, čaj, místní alkoholické a nealkoholické nápoje ve snack restauraci od 12.00 do 18.30 h. Nealkoholické nápoje, místní pivo a víno k obědu a večeři v hlavní a snack restauraci.

Ubytování: hotel ****

dvoulůžkové pokoje (A1A/A2A/A3A): cca 33 m2, malá chladnička, posezení, klimatizace, set pro přípravu kávy a čaje, sat. TV, fén, sprcha, WC, balkon s bočním výhledem na moře. Joker pokoje (A2S/A3S): bez balkonu, výběr vybavení a polohy pokoje přenecháte hoteliérovi. Dvoulůžkové pokoje (A1D/A2D/A3D): cca 33 m2, balkon s výhledem na moře, jinak stejné vybavení jako A2A. Dvoulůžkové pokoje (A1E/A2E/A3E): stejné vybavení jako A2A.