Primorsko - Forest Beach ****

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel **** Doprava: letecky Strava: all inclusive

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Primorsko - Forest Beach ****

EXKLUZIVNĚ v naší nabídce. Lehátka a slunečníky na pláži zdarma.

Poloha: klidná, resort obklopen krásnou přírodou. V jižní části letoviska Primorsko. Centrum letoviska Primorsko s řadou restaurací, barů, obchůdků a zábavy cca 3 km. Letiště Burgas cca 60 km.

Pláž: písečná pláž s pozvolným vstupem do moře cca 150 - 400 m od hotelu. 1 slunečník a 2 lehátka na pokoj na pláži zdarma.

Vybavení: resort nabízí ubytování v 2 až 3 patrových budovách v nově zrenovovaných pokojích. Hostům je k dispozici vstupní hala, restaurace a snack bar. Ve venkovním areálu 2 bazény. Lehátka u bazénu zdarma (dle dostupnosti).

Sport a zábava: Sport/aktivity : zdarma: stolní tenis. Denní animační program na pláži. Za poplatek: sportovní centrum s hřištěm na volejbal, basketbal, 3 tenisové kurty. Vodní sporty na pláži.

Internet : WiFi v celém hotelu zdarma.

Wellness tip : za poplatek: welness centrum v hotelu Les Magnolias s termálním krytým bazénem, parní lázní, saunou, kosmetikou a velkým výběrem masáží.

Pro děti : dětský bazén, dětské hřiště. Dětské postýlky na vyžádání zdarma.

parkování: dle dostupnosti zdarma;
domácí zvíře: ne;
příjezd/minimální délka pobytu: denně/1 noc;
platba kartou: VISA, MasterCard.

Stravování: all inclusive

all inclusive. Snídaně, obědy a večeře formou bufetových stolů. Snacky, saláty, pizza, ovoce a zmrzlina od 14.00 do 17.00 h. Místní alkoholické a nealkoholické nápoje, káva, čaj, místní víno a sudové pivo od 10.00 do 23.00 h.

Ubytování: hotel ****

superior studia (E2A/E3A/A2A/A3A): nekuřácké, klimatizace, vybavený kuchyňský kout (malá chladnička, varná deska, konvice, dřez), jídelní kout, kabelová TV, trezor, vana nebo sprcha, WC, obývací ložnice a ložnice opticky oddělena, balkon nebo terasa na straně do zahrady. Rodinné pokoje superior (E2F/E3F/A2F/A3F): 1 prostorná místnost, jinak se stejným vybavením jako E2A. Joker studia (E2S/E3S/A2S/A3S): výběr vybavení a polohy pokoje přenecháte hoteliérovi.