Primorsko - Les Magnolias ****

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel **** Doprava: letecky Strava: all inclusive

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Primorsko - Les Magnolias ****

Vyhlášený hotel na dosah písečné pláže. Aktivní dovolená pro celou rodinu.

Poloha: klidná, v krásné a udržované zahradě. Centrum letoviska Primorsko cca 3 km. 2x týdně doprava do Primorska zdarma. Letiště Burgas cca 65 km.

Pláž: pláž s jemným pískem cca 200 m od hotelu. Lehátka a slunečníky na pláži za poplatek.

Vybavení: hotel disponuje 190 pokoji na 6 patrech. Přijímající hala s recepcí a trezory k pronajmutí, restaurace, lobby bar, směnárna. Ve venkovním areálu pěkný bazén s terasou na opalování a barem u bazénu. Lehátka a slunečníky u bazénu zdarma. Osušky na kauci.

Sport a zábava: Sport/aktivity : zdarma: stolní tenis, plážový volejbal, aerobic, badminton, boccia, stolní hry. Denní a večerní animační program ve francouzštině. Za poplatek: biliár, tenis, fitness.

Internet : WiFi v recepci zdarma.

Wellness tip : za poplatek: SPA & wellness centrum se saunou, parní lázní, velkým výběrem masáží, terapiemi a kosmetikou.

Pro děti : samostatný dětský bazén.

parkování: dle dostupnosti;
domácí zvíře: ne;
příjezd/minimální délka pobytu: denně/1 noc;
platba kartou: VISA, MasterCard.

Stravování: all inclusive

all inclusive. Snídaně, obědy a večeře formou bufetových stolů (mezinárodní kuchyně, čerstvé saláty, ovoce, dezerty, zmrzlina, místní speciality). Show-cooking. 2x týdně tematický večer. Snacky, saláty, pizza od 14.00 do 17.00 h. Místní alkoholické a nealkoholické nápoje, káva, čaj, místní víno a sudové pivo od 08.00 do 23.30 h. Klienti musí po celou délku pobytu nosit plastikové náramky.

Ubytování: hotel ****

rodinné pokoje (E1F/E2F/E3F): 1 prostorná místnost, nekuřácké, s klimatizací, fénem, kabelovou TV, telefonem, vanou nebo sprchou, WC, balkonem nebo terasou na stranu do zahrady. Rodinné pokoje superior (E2G/E3G): se stejným vybavením jako E2F. Joker pokoje (E1S/E2S/E3S): výběr vybavení a polohy pokoje přenecháte hoteliérovi.