Slunečné pobřeží - Bellevue Beach ****

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel **** Doprava: letecky Strava: all inclusive

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Slunečné pobřeží - Bellevue Beach ****

Oblíbený a velice známý hotel na pobřežní promenádě. Písečná pláž s pozvolným vstupem do moře. Široký výběr all inclusive.

Poloha: v centru letoviska Slunečné pobřeží. Nejbližší nákupní možnosti cca 100 m. Restaurace a bary cca 200 m od hotelu. Letiště Burgas cca 35 km.

Pláž: krásná široká písečná pláž s pozvolným vstupem do moře jen přes pobřežní promenádu. 2 lehátka a 1 slunečník/pokoj na pláži zdarma. Plážový bar.

Vybavení: hotel nabízí ubytování ve 277 pokojích na 12 patrech s výtahy. Moderní přijímací hala s recepcí a trezory k pronajmutí, restaurace s terasou, a-la-carte restaurace, bar, kavárna, minimarket. V udržované zahradě sladkovodní bazén s terasou na opalování a barem u bazénu, který mohou využívat i hosté sousedního hotelu. Lehátka a slunečníky u bazénu zdarma. Osušky na kauci.

Sport a zábava: Sport/aktivity : zdarma: fitness a stolní tenis. Sportovní animační program. Za poplatek: biliár, minigolf, půjčovna kol v blízkosti hotelu, plážový volejbal a různé vodní sporty na pláži.

Internet : internetový koutek za poplatek, WiFi zdarma v celém hotelu.

Wellness tip : za poplatek: masáže na pláži.

Pro děti : vestavěný dětský bazén, miniklub (od 4 do 12 let), dětské židličky v restauraci, dětské postýlky na vyžádání zdarma.

místní kategorie: 4;
platba kartou: VISA, MasterCard.

Stravování: all inclusive

all inclusive. Snídaně, obědy a večeře formou bufetových stolů. Místní alkoholické a nealkoholické nápoje od 08.30 do 23.30 h. Snacky od 11.00 do 12.00 h. a od 15.00 do 16.00 h. Sladké pečivo, ovoce a zmrzlina od 15.00 do 16.00 h. 1x za pobyt večeře v italské a-la-carte restauraci (pouze po předchozí rezervaci a při délce pobytu min. 7 nocí). 1x týdně bulharský tematický večer a barbecue večer (v závislosti na počasí).

Ubytování: hotel ****

dvoulůžkové pokoje (B1A/B2A/B3A): s klimatizací, telefonem, kabelovou TV, minibarem (za poplatek), fénem, sprchou, WC a balkonem s bočním výhledem na moře. Rodinné pokoje (B2D/B3D/B4D): obývací ložnice a ložnice oddělené propojovacími dveřmi, jinak stejné vybavení jako B2A. Joker pokoje (B2S): bez balkonu, výběr vybavení a polohy pokoje přenecháte hoteliérovi.