Slunečné Pobřeží - Das Club Hotel (rodopi-zvete-flora Park) ****

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel **** Doprava: letecky Strava: all inclusive

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Slunečné Pobřeží - Das Club Hotel (rodopi-zvete-flora Park) ****

Poloha: Oblíbený, přátelský klubový hotel je situován na klidném místě, nedaleko pulzujícího letoviska Slunečné pobřeží. Centrum letoviska, kde je možnost zábavy a nákupů (spoustu barů, restaurací, kaváren, obchodů apod.) je vzdáleno od hotelu pouhých 500 m. Poloha hotelu je také ideální pro poznávání zajímavých a historických míst v okolí (např. Nessebar, Sozopol, Varna). Mezinárodní letiště v Burgasu je vzdálené cca 35 km.

Pláž: Krásná dlouhá písčitá pláž s pozvolným vstupem do moře je vzdálená cca 150 m od hotelu. Klientům jsou k dispozici lehátka a slunečníky (za poplatek). Na pláži můžete vyzkoušet nabídku vodních sportů od místních poskytovatelů (za poplatek).

Stravování: all inclusive

ALL INCLUSIVE - snídaně, obědy a večeře formou bufetu. Lehké občerstvení během dne. Místní alkoholické a nealkoholické nápoje v místech a časech určených hotelem. Jednou v týdnu bulharský bufet.

Ubytování: hotel ****

Vybavení: Příjemný rozlehlý resort se skládá z několika sesterských hotelů (Rodopi, Zwete, Flora) obklopených krásnou udržovanou zahradou. Hostům je k dispozici vstupní hala s recepcí, lobby bar, směnárna, obchody se suvenýry, konferenční sál, prádelna (za poplatek), internetové Wi-Fi připojení, hlavní restaurace s venkovními terasami, ala carte restaurace (za poplatek), venkovní bazény obklopené slunečními terasami, lehátka a slunečníky jsou u bazénu zdarma, dětské bazény s tobogány (10.6. – 15.9., tobogány jsou zdarma pro děti do 16 let), bary u bazénů, dětské hřiště, dětský klub, fitness, vodní gymnastika, tenisové kurty, stolní tenis, plážový volejbal, denní a večerní program, biliard (za poplatek), mini golf (za poplatek), šipky (za poplatek), sauna (za poplatek), masáže (za poplatek), kadeřnictví (za poplatek), tobogány pro osoby nad 16 let (za poplatek), vodní sporty na pláži (za poplatek).

Vybavení pokojů: Ubytování je v moderně zařízených a příjemných standardních pokojích s možností jedné přistýlky pro děti. Pokoje jsou vybaveny vlastním sociálním zařízením (koupelna s vanou nebo sprchou, toaleta, vysoušeč vlasů), klimatizací, telefonem, SAT / TV, miniledničkou, trezorem (za poplatek) a balkonem. Na vyžádání jsou k dispozici větší pokoje typu Studio, kde mohou být ubytované 3 dospělé osoby nebo dvě děti na přistýlce (za příplatek).