Slunečné pobřeží - Hotel Palace*** - 7 nocí ***

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel *** Doprava: letecky Strava: snídaně

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Slunečné pobřeží - Hotel Palace*** - 7 nocí ***

Hotel leží na nejlepším možném místě Slunečného pobřeží (Bulharsko), přímo u pláže a plážové promenády. Má 143 pokojů, hlavní restauraci, kde se podává snídaně a večeře, venkovní restauraci Zahrada Palace, minimarket otevřený 24 hodin denně, halu s recepcí, lobby barem s karaoke. Wi-Fi funguje nejen ve společných prostorách (zdarma), ale i na pokojích (za poplatek).

Stravování: snídaně

V ceně pobytu je snídaně, podávaná v hlavní restauraci formou švédských stolů. Za příplatek je možné si objednat večeře, rovněž podávané v hlavní restauraci formou švédských stolů.

Doprava: letecky

Doprava do Bulharska je zajištěna letadly Boeing 737 - 800 české letecké společnosti Travel Service. Odlety jsou z Brna do Burgasu a za příplatek 600 Kč/ os. i z Ostravy a Prahy.

Ubytování: hotel ***

Ubytování je zajištěno ve dvoulůžkových pokojích s vlastním sociálním zařízením s velmi malou koupelnou s WC a sprchou s možností až dvou přistýlek (rozkládací gauč). Všechny pokoje mají LCD televizi, minibar, klimatizaci a balkon s výhledem na moře. Dětská postýlka na vyžádání, zdarma.