Slunečné Pobřeží - Hotel Planeta ****

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel **** Doprava: letecky Strava: all inclusive

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Slunečné Pobřeží - Hotel Planeta ****

Poloha: Hotel Planeta byl postaven v roce 2006 a renovován byl v roce 2016. Hotel je situován v nejznámějším letovisku Bulharska, a tím je Slunečné pobřeží. V centru letoviska mohou klienti navštívit spoustu barů, restaurací, kaváren, diskoték, obchodů apod. Mezinárodní letiště v Burgasu je vzdálené cca 30 km.

Pláž: Dlouhá, písečná pláž s pozvolným vstupem do moře je vhodná pro děti i neplavce a rozléhá se přímo před hotelem (cca 60 m). Lehátka a slunečníky na pláži se poskytují za poplatek. Hosté mohou využít široké nabídky vodních sportů (za poplatek).

Stravování: all inclusive

ALL INCLUSIVE - zahrnuje snídaně, obědy a večeře podávané formou bufetu. Během dne lehké občerstvení. Místní alkoholické a nealkoholické nápoje jsou podávané v místech a časech určených hotelem.

Ubytování: hotel ****

Vybavení: Hostům je k dispozici vstupní hala s recepcí, trezory (za poplatek), směnárna, internetové Wi-Fi připojení v lobby zdarma, konferenční hala, půjčovna aut, prádelna (za poplatek), lobby bar, hlavní restaurace, noční club, venkovní bazén s oddělenou částí pro děti, lehátka a slunečníky u bazénu zdarma, bar u bazénu, dětské animace, elektronické hry (za poplatek), animace pro dospělé, vodní gymnastika, stolní tenis, sauna, fitness, jacuzzi, SPA (za poplatek), turecké lázně (za poplatek), masáže (za poplatek), biliard (za poplatek). Od sezony 2018 hotel nově nabízí aquapark.

Vybavení pokojů: Hotel disponuje 400 pokoji, z toho je k dispozici 6 pokojů pro hendikepované klienty. Ubytování je ve standardních dvoulůžkových pokojích s možností dvou přistýlek pro děti. Pokoje jsou vybaveny vlastním sociálním zařízením (koupelna s vanou nebo sprchou, toaleta, vysoušeč vlasů), centrální klimatizací, telefonem, SAT / TV, ledničkou a balkonem. Pro klienty, kteří si chtějí vychutnat výhled na moře je na vyžádání možný pokoj s bočním výhledem na moře (za příplatek).