Slunečné Pobřeží - Hotel Riva Park ****

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel **** Doprava: letecky Strava: all inclusive

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Slunečné Pobřeží - Hotel Riva Park ****

Poloha: Zrekonstruovaný hotel se nachází v živé části Slunečného pobřeží, který sdílí areál společně s hotelem Riva 3*. V těsné blízkosti hotelu se nacházejí menší obchůdky, supermarket, půjčovna tříkolek a kol, restaurace, bary. V blízkosti hotelu mají klienti k dispozici vláček, kterým je možné se dopravit do centra města.

Pláž: Veřejná písečná pláž, která je dlouhá několik km a má velice pozvolný vstup do moře se nachází cca 120 m od hotelu. Díky pozvolnému vstupu do moře je pláž vhodná pro děti i neplavce. Na pláži jsou za poplatek k dispozici lehátka, slunečníky a bohatá nabídka vodních sportů.

Stravování: all inclusive

ALL INCLUSIVE- snídaně a večeře formou bufetu. Lehké občerstvení během dne. Místní alkoholické a nealkoholické nápoje v místech a časech určených hotelem.

Ubytování: hotel ****

Vybavení hotelu: Hotel má tři 5 – ti patrové budovy (přístup možný výtahy). Klientů je k dispozici vstupní hala s recepcí (možnost pronajmutí trezoru), směnárnou, restaurace, bary, bezdrátové internetové připojení ve společných prostorách (za poplatek). Hotel se nachází v krásné zahradě, kde jsou k dispozici také dva venkovní bazény, z toho jeden je s oddělenou dětskou částí a druhý bazén je s tobogánem pro děti. U bazénu jsou lehátka a slunečníky k dispozici zdarma. Děti mohou využít dětské hřiště, kde se odehrávají také dětské animace.

Vybavení pokoje: Ubytování je nabízeno ve dvoulůžkových pokojích (city view) s možností dvou přistýlek pro děti. Všechny pokoje jsou vybaveny vlastním soc. zařízením (sprcha, toaleta, fén), klimatizace, SAT/TV, telefon, minibar, bezdrátové internetové připojení za poplatek, balkon nebo terasu. Na vyžádání je možný pokoj s výhledem na bazén (za příplatek).