Slunečné pobřeží - Hotel Severina ***+

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel ***+ Doprava: letecky Strava: snídaně

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Slunečné pobřeží - Hotel Severina ***+

Poloha: Stylový aparthotel je situován na klidném místě v severní částí letoviska Slunečné Pobřeží, necelých 5 minut chůze od dlouhé písčité pláže. Nákupní možnosti a zábavu mají hosté jen několik minut chůze od ubytování (obchody, bary, diskotéky, restaurace, sportoviště, půjčovny automobilů a motocyklů, vodní sporty na pláži, lunapark, moderní aqua park). Severina stojí 20 metrů od nejbližší autobusové zastávky a 5 minut bezplatnou kyvadlovou dopravou od aquaparku. Letiště Burgas je vzdáleno 30 km.

Pláž: Pěkná, dlouhá písčitá pláž s pozvolným vstupem do moře se nachází 200 m od hotelu (přístup přes místní komunikaci). Lehátka a slunečníky na pláži za poplatek.

Vybavení: Aparthotel nabízí ubytování v několika vícepatrových budovách, postavených v tradičním bulharském stylu. Klientům je k dispozici stylová vstupní hala s recepcí, trezory a lobby barem, hlavní restaurace, bankomat, internetový koutek (za poplatek), venkovní fitness centrum, masážní salón, venkovní bazén s dětskou částí, opalovací terasa (lehátka a slunečníky zdarma), dětské hřiště, dětský koutek a parkoviště.

Sport a zábava: Pestrá nabídka motorizovaných i nemotorizovaných vodních sportů na pláži za poplatek - loďky, šlapadla, windsurfing, vodní lyžování, paragliding, motorové čluny, jízdy na koních, jízdy na banánech. V okolí se nachází velké množství restaurací, obchodů, barů a diskoték, které zaručují bohaté denní i noční vyžití.

Poznámka : příplatek za neobsazené lůžko +8 990 Kč/týden

Stravování: snídaně

Snídaně formou švédských stolů nebo kontinentální snídaně

Ubytování: hotel ***+

Vkusně zařízené, prostorné apartmány (vždy min. 2 oddělené pokoje) s možností ubytování až pro 4 osoby jsou vybaveny sociálním zařízením (sprcha nebo vana, toaleta, fén), klimatizací, rádiem, ložnicí, obývací kuchyní (základní nádobí, lednice, rychlovarná konvice, vařič) s rozkládacím gaučem , kabelovou TV a balkonem nebo terasou. Dětská postýlka a vysoká jídelní židlička je k dispozici na vyžádání.