Slunečné pobřeží - Hotel Trakia ***

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel *** Doprava: letecky Strava: all inclusive

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Slunečné pobřeží - Hotel Trakia ***

Hostům je k dispozici foyer a recepce. Služby jako hotelový sejf a směnárna přispívají k pohodlí a komfortu. Ve společných prostorách je možnost internetového připojení a síť WiFi. V objektu se nachází restaurace, kavárna a bar. Jsou zde i obchody. Děti se mohou vydovádět na hřišti. V případě potřeby mohou hosté využít parkoviště (za poplatek). Dále je k dispozici lékařská služba.

Vybavení: Hostům je k dispozici foyer a recepce. Služby jako hotelový sejf a směnárna přispívají k pohodlí a komfortu. Ve společných prostorách je možnost internetového připojení a síť WiFi. V objektu se nachází restaurace, kavárna a bar. Jsou zde i obchody. Děti se mohou vydovádět na hřišti. V případě potřeby mohou hosté využít parkoviště (za poplatek). Dále je k dispozici lékařská služba.

Sport/zábava : Objekt má jeden venkovní a jeden dětský bazén. Tobogán zajistí dětem i dospělým dostatek zábavy při koupání. Hosté mohou využít terasu, terasu s přímým sluncem, lehátka a slunečníky. Celkové uvolnění přinese hostům relaxace ve vířivé vaně (za poplatek). U bazénu se nachází bar s možností drobného občerstvení. Pokud jde o volnočasové aktivity, objekt nabízí vedle tenisu, jízdy na banánovém člunu, stolního tenisu, šipek, spa a sauny za poplatek i kulečník. K zábavním zařízením patří i miniklub.

Stravování: all inclusive

Hosté si mohou vybrat ze široké nabídky různých typů stravování. K dispozici jsou snídaně, obědy, večeře a stravování all inclusive. Objekt kromě toho nabízí možnost občerstvení. Rozlévány jsou nealkoholické nápoje a alkoholické nápoje.

Ubytování: hotel ***

Vybavení pokoje : Všechny ubytovací jednotky mají klimatizaci a koupelnu. Většina pokojů má balkón nebo terasu. Pro děti jsou k dispozici dětské postýlky. Ubytovací jednotky mají ledničku. Celkové vybavení doplňuje ještě připojení k internetu, telefon a televize. V koupelnách je sprchový kout, vana a vysoušeč vlasů.