Harrachov - OREA Resort Sklář ****

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel **** Doprava: vlastní Strava: polopenze

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Harrachov - OREA Resort Sklář ****

Oblíbený hotel se širokou nabídkou sportovních aktivit. Ideální jak pro aktivní dovolenou, tak pro ryzí relax.

Poloha: na klidném místě s panoramatickým výhledem, nad centrem města (cca 500 m).

Vybavení: 171 pokojů, prostorné foyer, lobby bar Jack Daniel’s (9.00-24.00 h), posezení u krbu, restaurace a-la-carte Bella Vista Club s vinotékou, bufetová restaurace pro hotelové hosty, 2 výtahy. Beauty salon (kosmetika). Terasa na opalování s lehátky.

Sport a zábava: Sport/aktivity : za poplatek: tenisové kurty (také tenisová hala), stolní tenis, půjčovna horských kol, biliár. Fitness zdarma 7.00-11.00 a 13.00-17.00, jinak za poplatek.

Internet : WiFi zdarma.

Wellness tip : zdarma: wellness zóna s 350 m2 s krytým bazénem (12 x 6m), vířivkou. Za poplatek: finská sauna, parní lázeň, odpočinková místnost s lehátky, solarium, rehabilitační centrum cca 150 m2 (řada procedur: masáže, proti celulitidě, masáže lávovými kameny, lymfodrenáže aj.).

Pro děti : dětská herna. Dětská postýlka do 2 let zdarma (rezervace v CK).

Další výhody : karta výhod HarachovCard s řadou slev a výhod v Harrachově. Denně vstup zdarma do posilovny 7.00-11.00 a 13:00-17.00 h. 10% sleva na kosmetické procedury a masáže. Animační program pro děti i dospělé 6x týdně (v období cca 3.7.-30.8.)

parkování: cca 170 Kč/noc;
domácí zvíře: cca 350 Kč/noc;
příjezd/minimální délka pobytu: denně/2 noci.

Stravování: polopenze

snídaně nebo polopenze. Snídaně formou bufetových stolů s koutkem zdravé výživy. Při rezervaci polopenze navíc večeře formou bufetových stolů.

Ubytování: hotel ****

dvoulůžkové pokoje (A2A): cca 23 m2, pokoje jsou vybaveny trezorem, telefonem, sat. TV, radiem, županem, fénem, sprchou a WC. Rodinné pokoje (A4A): cca 37 m2, stejné vybavení jako A2A. 1 dvoulůžkový pokoj a 1 ložnice s palandou. Jednolůžkové pokoje (A1A): cca 23 m2, stejné vybavení jako A2A. Joker pokoje (A2S): výběr polohy a vybavení pokoje přenecháte hoteliérovi.