BAŠKA VODA - BAŠKO POLJE depandance hotelu ALEM

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel Doprava: autokarem Strava: polopenze

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

BAŠKA VODA - BAŠKO POLJE depandance hotelu ALEM

Baška Voda - někdejší malá rybářská osada, asi 10km vzdálena od města Makarska se proměnila v oblíbené letovisko, ležící v klidné zátoce, chráněné majestátným pohořím Biokovo. Je jedním z nejstarších a nejnavštěvovanějších letovisek na Makarské riviéře. Dlouhá pláž, moře s čistou vodou, promenáda lemovaná hotely, borové lesy, vinice i olivové háje v okolí jsou pýchou této obce. Příjemnou procházkou lze dojít do nedaleké Brely.

Hotel Alem - depandance (turistický komplex)

POLOHA: turistický komplex - hotel a pavilony leží v klidné zóně plné zeleně a zároveň v bezprostřední blízkosti moře, borovicový lesík a mnoho subtropické zeleně vás vybízí k romantickým procházkám a relaxaci. Do centra Bašky Vody je cca 1km. PLÁŽ: 30 až 50 m pozvolně se svažující.

VYBAVENÍ: recepce, aperitiv bar, restaurace a terasa, parkoviště, obchod se suvenýry, WIFI. Během léta se pořádají pestré zábavní programy pro děti a dospělé.


Stravování: polopenze

snídaně + večeře formou bufetu, nápoje k večeři zdarma.

Doprava: autokarem

Doprava luxusními klimatizovanými busy. Odjezdová místa z celé Moravy.

Ubytování: hotel

Turistický komplex - hotel a pavilony. Leží v zóně plné zeleně a bezprostřední blízkosti moře. Do centra Bašky Vody cca 1km.
Pláž 30 -50 m pozvolný vstup.
Vybavení - recepce, aperitiv bar, restaurace a terasa, parkoviště, tenisové kurty, sauna, obchod se suvenýry. Během léta se pořádají zábavní programy pro děti a dospělé.
Ubytování - 2 lůžkové pokoje s možností přistýlky, sprchou, WC, balkonem, možnost připlatit si lednici.