Červar-Porat - Ivana apartmán v soukromí ***

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: apartmán Doprava: vlastní Strava: vlastní

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Červar-Porat - Ivana apartmán v soukromí ***

Ivana - apartmán v soukromí

Apartmán Ivana pro 2-4 osoby se nachází ve 3. patře apartmánového domu ve středisku Červar Porat, 5 km od Poreče.

Apartmán má 37 m2, skládá se z obývacího pokoje s kuchyňským a jídelním koutem, kde je také rozkládací gauč pro 2 osoby a ložnice s francouzským lůžkem. Vybavení apartmánu: koupelna, klimatizace, SAT/TV, kompletně zařízená kuchyně, lodžie.

Vzdálenost od obchodu a restaurace 300 m, od oblázkové pláže 450 m. Parkování je možné na ulici nedaleko domu.

UPOZORNĚNÍ: V červenci a srpnu v případě sobotních příjezdů/odjezdů je nutno počítat s check in 17:00 - 20:00 a check out 8:00 - 9:00. V ostatních dnech a měsících je tu standardní check in od 16:00 a check out do 10:00 hodin.

Poloha: do 450 m od moře

POZICE NA MAPĚ ZOBRAZUJE SÍDLO AGENTURY, KDE SE PŘI PŘÍJEZDU HLÁSÍTE, NEJDE O KONKRÉTNÍ POZICI VILY.

Destinace: Ivana apartmán v soukromí

Apartmán Ivana pro 4 osoby se nachází ve 3. patře apartmánového domu v klidné části osady Červar Porat, jen 5 km od Poreče a pouhých 5 minut chůze od krásné oblázkové pláže (cca 450 m). Byt je klimatizovaný, zařízený moderním nábytkem, má plochu cca 37 m2 a skládá se z kuchyně (lednice s mrazákem, mikrovlnná trouba, trouba, kávovar, espresso kávovar, myčka), jídelny a obývacího pokoje s pohovkou na spaní pro dvě osoby v jedné místnosti, jedné dvoulůžkové ložnice s francouzskou postelí, sprchy/WC, lodžie. K dispozici Wi-Fi, SAT/TV, dětská postýlka. 

Parkovací místo je hostům k dispozici zdarma na ulici.

Obchod s potravinami je vzdálen 270 m, restaurace 260 m. Domácí zvířata na vyžádání za poplatek.

Sídlo Červar Porat bylo založeno v 70. letech, 4 km severně od Poreče. Červar má 700 stálých obyvatel a leží na samém břehu křišťálově čistého moře. V létě obec ožívá turistickým ruchem, kdy počet hostů narůstá na 2000. Borové lesy, dlouhé řádky olivovníků a vinic, které se táhnou podél pobřeží, dotvářejí atmosféru typickou pro Istrii. Červar je ideálním místem pro rodinnou dovolenou, klidnou a příjemnou.