Pula - Verudela Beach - apartmány - 3 noci, příjezd denně

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: apartmán Doprava: vlastní Strava: vlastní

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Pula - Verudela Beach - apartmány - 3 noci, příjezd denně

Poloha: Do 200 metrů od pláže

Vybavení: recepce, dětský klub, hlídání dětí, směnárna, restaurace, bar, bazén, bazén pro děti, kavárna, obchůdky, bazén s mořskou vodou, hřiště na košíkovou, tenisové kurty, vodní sporty, obchod se suvenýry, parkoviště, obchod, internet (WIFI), klimatizace, wellness.

Možnost dokoupení polopenze.

Ubytování: apartmán

Apartmány v turistickém středisku Verudela Beach se nacházejí na poloostrově Punta Verudela, nedaleko města Pula. Většina apartmánů je situována mezi borovicemi a má krásný pohled na otevřené moře. Apartmány se nacházejí se v blízkosti pobřežní promenády. Středisko je vhodné pro rodiny s dětmi, hosté mohou využívat vybavení střediska Park Plaza Verudela. Do blízké Puly jezdí místní autobus, zastávka je v blízkosti. WiFi na recepci a v areálu zdarma. Verudela Avenue - zcela nová nákupní a zábavní ulice spojuje hotel park Plaza a středisko Park Plaza Verudela. jsou zde obchody, kavárny, restaurace ale i prostor pro zábavu a animační programy.
Vybavení střediska Verudela Beach: kavárna, restaurace, parkoviště. kromě toho klienti využívají i dlaších služeb a vybavení nedalekého Park Plaza Verudela, kde jsou další restaurace, bazény, sportoviště, kavárny, cukrárny...
Ubytování: apartmány pro 2-6 osob, různé typy a velikosti, jsou stejně vybavené, liší se pouze polohou, velikostí a počtem lůžek.
Apartmán B 2-4 a B 2-4 směr moře , max. pro 4 osoby v přízemí nebo v 1. patře, velikost 38 m2, 1x ložnice s 2 lůžky, denní místnost s gaučem pro 2 osoby do 18 let, klimatizace (za příplatek), vybavená kuchyň s lednicí a mrazákem, kávovar na filtrovanou kávu, koupelna, WC,SAT TV, sejf, balkon / balkon s pohledem na moře (podle typu apartmánu), parkovací místo.
Apartmán B 3-5 směr moře , max. pro 5 osob, v 1. patře, velikost 30-40 m2, 1x ložnice s 2 lůžky a přistýlkou, denní místnost s gaučem pro 2 osoby do 18 let, klimatizace (za příplatek), vybavená kuchyň s lednicí a mrazákem, kávovar na filtrovanou kávu, koupelna, WC,SAT TV, sejf, balkon s pohledem na moře, parkovací místo.
Apartmán B 4-6 a B 4-6 směr moře , max. pro 4 osoby v přízemí nebo v 1. patře, velikost 44 m2, 2x ložnice s 2 lůžky, denní místnost s gaučem pro 2 osoby do 18 let, klimatizace (za příplatek), vybavená kuchyň s lednicí a mrazákem, kávovar na filtrovanou kávu, koupelna, WC,SAt TV, sejf, balkon / balkon s pohledem na moře (podle typu apartmánu), parkovací místo.
Stravování vlastní, možnost dokoupení polopenze.
Pláž, sportovní vyžití: kamenité a oblázkové pláže od 50 m o střediska, přírodní kamenité terasy, přírodní stín (borovice), možnost pronájmu lehátek a slunečníků, kabinky na převlékání, plavčíci na pláži. Venkovní bazény s mořskou vodou, dětský bazén (hl. 100-125 cm) a dětský bazén s toboganem (50 cm hloubka). Animační programy po dobu letní sezony (15.6.-15.9.) pro děti i dospělé, denní i večerní program - bližší informace přímo ve středisku. Plaže a bazény jsou vzdálené od 10 do max. 200 m od apartmánů podle místa ubytování.
Sport: 18 tenisových kurtů, basketbal, volejbal, mini golf, stolní tenis, golf, vodní sporty a atrakce...(služby za příplatek na místě)
Za příplatek klimatizace (5 Eur/den) a malý pes (12 Eur/den - nutno mít potvrzené od recepce) - platba na místě.
Příjezd možný denně, check in od 16.00, check out do 10.00