Rabac - Hotel Hedera ***

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel *** Doprava: vlastní Strava: snídaně

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Rabac - Hotel Hedera ***

Velký bazénový komplex vhodný pro děti i dospělé. Rozsáhlá nabídka sportovních a zábavních aktivit.

Poloha: terasovité hotely v hezké zátoce. Živá atmosféra. Rabac s obchody, restauracemi a kavárnami cca 800 m. K areálu patří také kemp s mobilními domy Oliva.

Pláž: oblázková pláž s vodní skluzavkou (za poplatek) a pozvolným vstupem do moře cca 300 m. Lehátka a slunečníky na pláži za poplatek (lehátko cca 4 €/den a slunečník cca 4 €/den). Plážový bar.

Vybavení: areál tvořen 3 budovami celkem s 242 pokoji. A-la-carte restaurace, bar, výtahy, recepce, kiosek. Ve venkovním areálu sladkovodní bazén. Grill restaurace u bazénu. Lehátka u bazénu zdarma. Slunečníky za poplatek (cca 2 €/den).

Sport a zábava: Sport/aktivity : zdarma: fitness. Sportovní animační program 20.5.-8.9. Denně večer živá hudba též v tomto termínu. Za poplatek: minigolf, tenisové kurty, stolní tenis, basketbal a potápění.

Internet : WiFi v celém areálu zdarma.

Wellness tip : zdarma: sauna (v hotelu Mimosa). Za poplatek: na vyžádání různé procedury jako masáže, bylinkové masáže, 2 kryté bazény, z toho jeden s mořskou vodou (červenec a srpen uzavřený), 4 venkovní bazény. Beauty centrum.

Pro děti : miniklub (6-12 let, 20.5.-8.9., denně 1 malý nápoj a svačina zdarma), dětské hřiště, samostatný dětský bazén, minidisco, dětské židličky. Dětská postýlka na vyžádání a za poplatek cca 5 €/den.

parkování: zdarma;
domácí zvíře: ne;
příjezd/minimální délka pobytu: denně/3 noci, 22.7.-1.9. denně/5 nocí; platba kartou: VISA, MasterCard, American Express, Diners.

Stravování: snídaně

snídaně, polopenze nebo plná penze. Snídaně formou bufetových stolů. Při objednání polopenze navíc večeře formou bufetových stolů. Při objednání plné penze snídaně, obědy a večeře formou bufetových stolů. Plná penze možná pouze v období 29.4.-30.9. K večeři 1 nápoj zdarma (0,25 l vína nebo 0,2 l piva nebo džus), voda neomezeně. 1 sálek kávy nebo čaje a sušenky denně od 16.00 do 17.00 h. 1x za týden tematická večeře.

Ubytování: hotel ***

dvoulůžkové pokoje (A1A/A2A): cca 16 m2, sat. TV, fén, telefon, klimatizace, trezor, vana nebo sprcha, WC. Dvoulůžkové pokoje (A1B/A2B/A3B): cca 20 m2, navíc s balkonem na stranu k moři, jinak stejné vybavení jako A2A. Rodinné pokoje (A4C): cca 20 m2, dvoulůžkový pokoj s palandou, navíc s balkonem na stranu k moři, jinak stejné vybavení jako A2A.