Umag - Bungalovy & Hotel Moj Mir **+

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel **+ Doprava: vlastní Strava: polopenze

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Umag - Bungalovy & Hotel Moj Mir **+

Bungalovy a hotel na klidném místě. Přímo u oblázkové pláže.

Poloha: klidná, restaurace a bary cca 200 m. Umag cca 9 km.

Pláž: přímo u krásné skalnaté a oblázkové pláže s koupacími plošinami, v piniovém háji. Lehátka a slunečníky na pláži za poplatek (cca 4 €/kus).

Vybavení: oblíbený prázdninový komplex tvořený bungalovy Savudrija (40 bungalovů) a hotelem Moj Mir (67 pokojů). A-la-carte restaurace s terasou u moře, restaurace, recepce s trezorem k pronajmutí a bar. V resortu Savudrija se nachází venkovní bazén, lehátka a slunečníky u bazénu za poplatek (cca 4 €/kus).

Sport a zábava: Sport/aktivity : zdarma: plážový volejbal. Večerní animační program a živá hudba na terase (1.7.-31.8.). Za poplatek: jízdní kola, minigolf, 4 antukové tenisové kurty, stolní tenis. Na pláži půjčovna loděk a šlapadel.

Internet : internetový koutek za poplatek, WiFi na pokojích a v bungalovech za poplatek.

Pro děti : miniklub (pro děti 5-12 let, v červenci a srpnu). Dětská postýlka na vyžádání zdarma.

parkování: parkoviště zdarma;
domácí zvíře: psi a kočky do 10 kg, cca 13 €/den;
příjezd/minimální délka pobytu: denně/3 noci.

Stravování: polopenze

snídaně nebo polopenze. Snídaně formou bufetových stolů. Při objednání polopenze navíc večeře formou bufetových stolů. Při rezervaci polopenze víno, pivo a nealkoholické nápoje místní produkce z nápojového automatu k večeři zdarma.

Ubytování: hotel **+

dvoulůžkové pokoje (B1B/B2B/B3B): dobře a útulně zařízené, s telefonem, sat. TV, vanou nebo sprchou, WC a balkonem. Bungalovy (A2A/A3A): cca 30 m2, dvoulůžkový pokoj, bez kuchyně, s telefonem, sat. TV, sprchou, WC a terasou, některé s otevřeným krbem.