Umag - Sol Katoro apartmány ****

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: apartmán Doprava: autokarem Strava: vlastní

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Umag - Sol Katoro apartmány ****

Sol Katoro apartmány se nacházejí v turistickém letovisku Katoro, v blízkosti pláže, obklopené zelení, cca 3 km od centra Umagu. Středisko nabízí kvalitní služby, pohodlné a moderní ubytování, dokonalou kombinaci přírody, zábavy a sportu.
Středisko nabízí 170 apartmánů pro 4-5 osob typu Classic a Superior. Každý apartmán je kompletně vybaven, má ložnici a obývací místnost s rozkládací pohovkou nebo rozkládacím křeslem (případně obojím - 1/5 APT), LCD SAT/TV, telefon, vybavenou kuchyň (kávovar, lednice, mikrovlnná trouba), sociální zařízení, trezor, klimatizaci, bezplatné WI-FI připojení k internetu. Mají buď terasu (apartmány v přízemí) nebo balkon (apartmány v patře), apartmány Superior mají luxusnější vybavení. Parkování je zajištěno zdarma před apartmánem.
Malá domácí zvířata jsou povolena za poplatek, ale mají zákaz vstupu do společných prostor: lobby baru, restaurace, recepce, bazénu a na pláž mohou jen v označené oblasti. Je nezbytný neustálý dohled majitele psa během celého pobytu.
Ke sportovnímu vyžití areál nabízí tenisové kurty, stolní tenis, sportovní víceúčelové hřiště (fotbal, házená, basketbal, volejbal, badminton), plážový volejbal, vodní sporty - potápění, windsurfing, parasailing, jízda na banánu, šlapadla, kajaky, kánoe, vodní lyže a loďky, v blízkosti je i půjčovna kol, jezdecké centrum. Středisko zajišťuje animaci pro děti i dospělé - mini club pro děti 5-12 let (18.6.-9.9.), pro dospělé večerní programy s hudbou, představeními či tematické večery (18.6.-9.9.), sportovní program - jóga, pilates, aquaerobic, zumba (2.7.-1.9.). Dále zde naleznete centrální restauraci (zde se podává polopenze v případě jejího dokoupení), restaurace á la carte, kavárnu, stánek s rychlým občerstvením, snack bar na pláži, obchody, směnárnu, bankomat. Internetový koutek a WI-FI na recepci je v ceně. K dispozici je venkovní bazén se sluneční terasou, dětský bazén. Lehátka u bazénu jsou v ceně (limitovaný počet). Pláž je oblázková oceněná certifikátem Modré vlajky, což zaručuje čistotu moře i pláže.

Poloha: do 200 m od moře

Polopenze možná za příplatek formou švédských stolů, polopenzi musí čerpat všechny osoby v apartmánu.

Dětská postýlka (pro dítě do 3 let) na vyžádání - ZDARMA !


!!! PŘI ZAKOUPENÍ ZÁJEZDU DO 31.1.2018 POSKYTUJEME Z CENY UBYTOVÁNÍ SLEVU 20 % !!!

!!! PŘI ZAKOUPENÍ ZÁJEZDU DO 15.3.2018 POSKYTUJEME Z CENY UBYTOVÁNÍ SLEVU 15 % !!!

Všechny uvedené slevy jsou již zahrnuty v ceně.