Dominikánská republika, Zoëtry Aqua *****, Punta Cana

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel *****+ Doprava: letecky Strava: all inclusive

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Dominikánská republika, Zoëtry Aqua *****, Punta Cana

Romantická dovolená na jedné z perel Karibiku. Najdete zde překrásné písčité pláže, blankytně modré teplé moře a příjemné tropické podnebí s nádhernou přírodou. Tato země je ideálním místem pro odpočinkovou dovolenou, ubytování v hote­lech je s plnou penzí a neomezenou konzumací nápojů. Je pro vás připraven velký výběr sportovních aktivit včetně programů pro děti. Večery můžete strávit sledováním zábavních programů připravených hotelovým personálem či v hotelových restauracích, barech a diskotéce.

Exclusivní hotel o 96 pokojích s poklidnou atmosférou, který se snaží o dokonalé splynutí s přírodou. Zcela výjimečnou kvalitu služeb doplňují i mimořádné lázně a kosmetika značky Bvlgari. Resort leží v oblasti Playa de Uvero Alto a od je vzdálen necelou hodinu jízdy od letiště.

Pláž: světlá písečná pláž se vzrostlými palmami přímo u hotelu, stylová lehátka a slunečníky jsou samozřejmostí

Vybavení: v hotelu je k dispozici 24-hodinová recepce, hlavní a tématické restaurace, 3 bary, osobitá kavárna s nabídkou kvalitní kávy, zajímavé bazény, útulné lázně, vybavená posilovna, obchod, čistírna a prádelna. Hosté si mohou zakoupit speciální exklusivní balíčky nekonečných výsad, tzv. ENDLESS PRIVILEGES - podrobnosti jsou k dispozici na vyžádání u prodejce

Sport a zábava: 2 bazény vlnící se celým areálem, jóga, půjčovna kol, plážové a vodní sporty, lázeňské balíčky, posilovna. Za příplatek: potápění, golf, rybaření a aktivity pod vedením odborníků (hodiny fotografování, malování, vaření a tance). Hotel akceptuje i děti, pro zachování svého záměru však nejsou k dispozici speciální dětské aktivity.

Stravování: all inclusive

All Inclusive můžete čerpat ve čtyřech a la carte restauracích bez předchozí rezervace, v ceně je také neomezená konzumace nápojů a koktejlů ve třech barech. Některá nadstandardní, gurmánská jídla a značkové nápoje jsou zpoplatněny - netýká se hostů s příplatkem balíčku nekonečných výsad.

Ubytování: hotel *****+

Vybavení pokojů : Junior suity v nádherném přírodním designu s terasou nebo balkonem s výhledem do tropické zahrady (výhled na moře je za příplatek) jsou vybaveny klimatizací, denně doplňovaným minibarem, velkou obrazovkou, TV, CD / DVD centrem, wifi, trezorem, koupelnou s vanou.

Program zájezdu

1. den: ODLET Z PRAHY: Odlet z Prahy, odbavení 2 hodiny před odletem. Přílet do Dominikánské republiky do Punta Cana. Uvítání na letišti českým delegátem a transfer do hotelu v Bayahibe dle výběru (cca 1 - 2 hodiny). Nocleh.
2. - 10. den: BAYAHIBE: Pobyt u moře se snídaní, plnou penzí či s programem All Inclusive. All Inclusive zahrnuje plnou penzi formou bufetu, občerstvení během dne, neomezenou konzumaci nealkoholických i alkoholických nápojů místní výroby i širokou nabídku sportovních aktivit - nemotorizované vodní sporty, tenis, stolní tenis, volejbal, jízda na kole či na koni. Večer animační programy s bohatým kulturním programem včetně kurzů tance merengue. Bayahibe je spolu s Punta Canou pova žováno za nejhezčí místo na pobyt u moře v Dominikánské repub lice. Moře Vás láká ke koupání blankytně modrou barvou a jemný bílý písek Vás vyzývák lenošení na pláži. Všem doporučujeme rovněž celodenní výlet na ostrovy Saona či Catalina.
11. - 12. den: ODLET DO PRAHY: Volno na koupání, opalování, vodní spor ty. Transfer na letiště a odlet do Prahy.