Marsa Alam - Primasol Utopia Beach ****

cestovani
Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel Doprava: letecky Strava: all inclusive

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Marsa Alam - Primasol Utopia Beach ****

Hotel leží v pěkné zahradě 22 km od městečka El Quseir, 45 km od letiště Marsa Alam a od letiště v Hurghadě 180 km.

Vybavení hotelu: Rozsáhlý hotelový komplex skládající se z hlavní budovy a několik bungalovů v zahradě je vhodný pro všechny věkové kategorie a rodiny s dětmi. Svým hostům nabízí vstupní halu s recepcí, směnárnu, trezory (za poplatek), restaurace, lobby bar, bar na pláži, kavárnu,
obchůdky, arabský stan s vodními dýmkami,TV místnost, diskotéku, půjčovnu aut, kadeřnictví. Klienti mohou využívat služby a vybavení ve vedlejším hotelu Pensee Royal Garden (kromě restaurací).

Pláž: Dlouhá písečná pláž se nachází přímo u hotelového areálu. Vstup do moře je pozvolně klesající a díky krásným korálům jsou zde vhodné podmínky pro potápění a šnorchlování.

Sport a zábava: 2 venkovní bazény, dětský bazén, vodní skluzavky, dětské hřiště, miniklub, fi tness, billiard, 2 tenisové kurty, stolní tenis, volejbal, potápěčské centrum, wellness centrum (sauna, pára, jacuzzi, masáže), vodní sporty na pláži, animační programy pro děti a dospělé.


Stravování: all inclusive

ALL INCLUSIVE zahrnuje: snídaně, obědy a večeře formou bufetu; dopolední a odpolední občerstvení, neomezené množství nealkoholických a místních alkoholických nápojů, stolní tenis, volejbal, tenisové kurty, billiard, lehátka, slunečníky a osušky.

Ubytování: hotel

Pokoje s vlastním sociálním zařízením, klimatizací, TV se satelitním příjmem, minibarem, balkonem nebo
terasou. Dvoulůžkové pokoje s možností jedné, dvou nebo tří přistýlek.