Sharm el Sheikh - Hotel Tropitel Dahab ****

cestovani
Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel **** Doprava: letecky Strava: all inclusive

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Sharm el Sheikh - Hotel Tropitel Dahab ****

Pozadí hor Sinajského poloostrova si vychutnáte na klidném místě letoviska Dahab. Kromě relaxace na pláži si dovolenou můžete zpříjemnit saunou a masážemi či pestrou nabídkou vodních sportů na pláži.

Popis:

Příjemný hotel v zelené a stále udržované zahradě svým hostům nabízí vstupní halu s recepcí a směnárnu, dvě restaurace, tři bary, kavárnu, obchůdky, kadeřnictví, venkovní bazén pro dospělé a dětský bazén. Lehátka, slunečníky a plážové osušky jsou u bazénů zdarma.



Konečná cena zahrnuje: Základní cenu a povinné příplatky (letištní a bezpečnostní taxy včetně pozemních služeb a palivový příplatek) ve výši 3 880 Kč/osoba. 

Základní cena zahrnuje: Letenku tam a zpět, ubytování a případné stravování zahrnuté v základní ceně, transfer z letiště do ubytovacího zařízení a zpět, služby delegáta, základní pojištění asistenčních služeb a léčebných výloh ERV pojišťovny, a. s. a povinné smluvní pojištění CK ve smyslu zákona č. 159/1999 Sb., zákona o některých podmínkách podnikání v oblasti cestovního ruchu, ve znění pozdějších předpisů. 

Konečná cena nezahrnuje: Doporučené cestovní pojištění BlueComfort na délku 6–24 dní (490 Kč na osobu, 180 Kč na dítě – přesný věk dítěte s nárokem na slevu je uveden v každé ceníkové tabulce, max. věková hranice pro dítě je 15 let) a na délku 1–5 dní (290 Kč na osobu, 145 Kč na dítě – přesný věk dítěte s nárokem na slevu je uveden v každé ceníkové tabulce, max. věková hranice pro dítě je 15 let), případné vízum a volitelné nepovinné příplatky nebo slevy (např. příplatek za pokoj s výhledem na moře, fakultativní výlety, pronájem auta, slevu pro seniory apod.). Vízum je možné zakoupit po příletu do Egypta přímo na letišti (poplatek 25 USD/osoba). V případě zakoupení víza u Blue Style v ČR je poplatek za vízum 740 Kč/osoba. Konečná cena dále nezahrnuje pobytové taxy, jsou-li na místě vybírány. Pokud občan ČR cestuje pouze do sinajských resortů Sharm El Sheikh, Nuwejba, Dahab či Taba, tak do 14 dní pobytu není zapotřebí víz. Pokud však chce cestovat z těchto resortů např. do Káhiry, resp. mimo Sinaj, musí si vízum zajistit.



Poloha:

Hotel s rozlehlou zahradou a s pozadím růžových hor Sinajského poloostrova se nachází na klidném místě. Nejbližší nákupní možnosti, restaurace a bary jsou v bezprostřední blízkosti hotelu. Do centra Dahabu je to cca 8 km (možnost využít hotelový minibus zdarma) a na letiště v Sharm El Sheikh cca 90 km. Hotel má výbornou polohu a patří k nejvyhledávanějším místům pro potápění a šnorchlování. 



Pláž:

Vlastní široká pláž s hrubým pískem a oblázky má k dispozici sprchy. Pro vstup do moře je zde také molo. Lehátka, slunečníky a plážové osušky jsou zdarma.



Sport a zábava:

Pro děti je zde dětské hřiště. Přímo v hotelu si můžete zdarma zahrát plážový volejbal, šipky nebo fotbal. Za poplatek je stolní tenis, kulečník, sauna a masáže. Na pláži nabídka vodních sportů a potápění za poplatek.



Internet:

Na recepci je internetový koutek nebo možnost kabelového připojení za poplatek. Na pokojích Wi-Fi připojení za poplatek.


Stravování: all inclusive

All Inclusive.





ALL INCLUSIVE: Snídaně (7.00–10.00), oběd (13.00–15.00) a večeře (18.00–21.00) formou bufetu. Lehký dopolední snack (11.00–12.00), odpolední káva, čaj (16.00–17.30). Půlnoční snack v lobby baru (0.00–0.30). Neomezené množství vybraných místních alkoholických a nealkoholických nápojů (10.00–24.00). 

Ubytování: hotel ****

Prakticky zařízené klimatizované pokoje mají koupelnu se sprchou nebo vanou a WC, vysoušeč vlasů, TV, telefon a minibar (za poplatek). Každý pokoj má vlastní balkon nebo terasu. Na vyžádání lze zajistit dětskou postýlku zdarma. Bezpečnostní schránky jsou k dispozici na recepci hotelu (zdarma).