Bretaň - L'Archipel ***

cestovani
Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel *** Doprava: vlastní Strava: vlastní

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Bretaň - L'Archipel ***

Poloha: Rezidence je situována v letovisku Perros-Guirec, které leží na pobřeží Cote de Granit Rose, tedy Pobřeží růžové žuly. Rezidence se nachází v první linii u moře, cca 50 m. Veškeré služby, komerční zázemí, restaurace, bary se nacházejí asi 200 m od rezidence.

Náš názor: Možnost krásných výletů po neobyčejně krásném pobřeží Cote de Granit Rose s jemnými písečnými plážemi a dorůžova zbarvenými žulovými skalami.

Doplňující informace : Všechny uvedené apartmány (i když na našem webu jsou k dispozici) je nutno ověřit u francouzského partnera, zda má volnou kapacitu. Požadavky na ubytování zasílejte na mailovou adresu CK. Odpověď s případnou nabídkou náhradního ubytování Vám zašleme do 24 hodin.

Stravování: vlastní

Vlastní.

Ubytování: hotel ***

Rezidence má k dispozici recepci, bazén, spa centrum, dětský klub, venkovní parkoviště, wifi připojení na recepci a apartmánech.


Rezidence nabízí komfortně zařízené apartmány k pobytu u moře.



Studio pro 4 osoby - ST4 , cca 22 m 2 , plně vybavený kuchyňský kout (sklo-keramická deska, mikrovlnná trouba, lednice, varná konvice), obývací pokoj s rozkládací sedací soupravou se spaním pro 2 osoby, kabina na spaní s palandou, koupelna s WC, balkon nebo terasa.



Apartmán pro 5 osob - AP5 , cca 45 m 2 , plně vybavený kuchyňský kout (sklo-keramická deska, mikrovlnná trouba, lednice, varná konvice), obývací pokoj s rozkládací sedací soupravou se spaním pro 2 osoby, pokoj s třemi oddělenými lůžky, koupelna, oddělené WC, balkon nebo terasa.



Apartmán pro 5 osob s výhledem na moře - AP5M , cca 45 m 2 , plně vybavený kuchyňský kout (sklo-keramická deska, mikrovlnná trouba, lednice, varná konvice), obývací pokoj s rozkládací sedací soupravou se spaním pro 2 osoby, pokoj s třemi oddělenými lůžky, koupelna, oddělené WC, balkon nebo terasa.



Apartmán pro 7 osob - AP7 , cca 51 m 2 , plně vybavený kuchyňský kout (sklo-keramická deska, mikrovlnná trouba, lednice, varná konvice), obývací pokoj s rozkládací sedací soupravou se spaním pro 2 osoby a s jedním lůžkem, pokoj s manželskou postelí, kabina na spaní s dvěma oddělenými postelemi nebo palandami, samostatná koupelna, koupelna s WC, balkon nebo terasa.