Paříž a Disneyland

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel Doprava: autokarem Strava: snídaně

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Paříž a Disneyland

Disneyland Paris - země plná fantazie, která se nachází v těsném sousedství Paříže, je rozdělena do pěti hlavních částí. Den strávíte v Zemi pohádek, Zemi objevů, Zemi dobrodružství nebo v Hraniční Zemi a zakončíte ho procházkou po hlavní třídě. V roce 2002 byl otevřen vedle Disneylandu druhý zábavní park, zaměřený na kouzelný svět filmu - Walt Disney Studios. Můžete tedy přejít z pohádkových zemí do kouzelného světa filmu.

Stravování: snídaně

Kontinentální snídaně.

Doprava: autokarem

Nástupní a svozová místa v ČR zdarma Praha, Beroun, Rokycany, Plzeň, Rozvadov.

Ubytování: hotel

Ubytování je zajištěno v hotelu ** ve 2lůžkových pokojích s vlastním příslušenstvím. Ubytování 3.osoby na přistýlce pouze na vyžádání.

Program zájezdu

1. den: Odjezd z ČR v pozdních odpoledních hodinách.
2. den: V ranních hodinách příjezd do Paříže, program s průvodcem, pěší procházka kolem nejznámějších centrálních pařížských památek (Notre-Dame, Louvre, Place de la Concorde, Champs-Élysées, Vítězný oblouk, Martova pole, Eiffelova věž – individuálně možnost návštěvy některého z muzeí či galerií), fakultativně projížďka lodí po Seině. V pozdních odpoledních hodinách přejezd na ubytování.
3. den: Snídaně, odjezd do Disneylandu, celodenní individuální volno v zábavním parku. Vstupné do obou částí Disneylandu umožňuje využití všech dostupných atrakcí a návštěvu studií Walt Disney Studios. Disneyland Paris - největší evropský zábavní park, leží jen několik kilometrů od Paříže. Nabízí na 53 zajímavých atrakcí, show a kouzelných setkání s Disney postavičkami. Zážitkem je průvod pohádkových postaviček: Mickey Mouse, Minnie, medvídek Winnie, kačer Donald, Pluto, Pinocchio, piráti z Karibiku, Šípková Růženka, Úžasňákovi, Toy Story, Příšerky s.r.o. a další. Park je rozdělen do 5 částí. Main Street USA - hlavní ulice se spoustou obchůdků a restaurací je součástí malého amerického městečka ze začátku 20. stol. Frontierland - legendární východ, objevíte zde důlní městečko s atrakcemi ve stejném duchu jako je např. horská dráha "Big Thunder Mountain", indiánská vesnička a další. Adventureland - navštívíte tržiště inspirované Pohádkami tisíce a jedné noci a Sindibádem, setkáte se s Piráty z Karibiku, před nebezpečím Vás ochrání Indiana Jones a vyšplháte se do chatrče Robinsona. Fantasyland - nejpohádkovější část parku díky zámku Šípokvé Růženky. Nechybí zde Sněhurka a sedm trpaslíků nebo Pinocchio. Discoveryland - zde ožívají proroctví různých vizionářů a vědců! Prozkumejte planetu na Space Mountain: Mission 2" nebo skrz brýle v kině 4D... Walt Disney Studios se nachází v těsné blízkosti Disneylandu a jedná se o park velmi úzce zaměřený na svět filmu, televize, kaskadérů a triků. Čekají Vás zde perfektní dekorace, skvělé show a představení a seznámíte se s filmařskou prací včetně triků a zvláštních efektů. Mezi Disneylandem a Disney Studios můžete volně procházet. Doporučujeme pro starší děti a dospělé. Pro nejmenší návštěvníky zde neni příliš mnoho atrakcí. Oblíbené atrakce Walt Disney Studios: Věž hrůzy - v Hollywood Tower Hotel si užijete strach, jako vaši předchůdci 31. října 1939, kdy blesky při bouřce zpečetily jejich osudy. Nemine vás ani pád výtahu ze 13. patra. Inspirací je seriál Pásmo soumraku (Twilight Zone). Crushs Soaster - novější atrakce inspirovaná filmem Hledá se Nemo. Užijete si korály, medůzy, Nema a jeho přátele. Cars Rallye - nasdnete do jedinečného Auta a projedete se na legendární Route 66. Toy Stroy Playland - skvělé atrakce inspirované Toy Story. Moteurs..Action! - fascinující kaskadérské představení filmových triků (honičky, přestřelky apod.). Odjezd z Disneylandu dle programu parku v pozdních večerních hodinách.
4. den: Příjezd do ČR v dopoledních hodinách.