Francie - Disneyland a Asterix park s koupáním v Amberku

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel Doprava: autokarem Strava: vlastní

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Francie - Disneyland a Asterix park s koupáním v Amberku

tento zájezd je určený převážně dětem v doprovodu rodičů, ale našel i mnoho příznivců mezi samotnými dospělými ....
díky rychlosti a pohyblivosti mikrobusu zvládnete v krátké době tří dnů prohlídku dvou největších a nejoblíbenějších zábavních parků ve Francii a poslední den se stačíte ještě vykoupat v termálních lázních v německém Ambergu.

Vybavení: hotely mezinárodní sítě F1 jsou moderní hotely s jedno až třílůžkovými pokoji, vybavenými umyvadly s teplou a studenou vodou a BTV. Sociální zařízení jsou společná pro několik pokojů - v dostatečném množství, na patře, po každém použití se desinfikují. Samoobslužná jídelna je ve vstupní části hotelu. V každém hotelu je bezdrátové připojení k internetu (za příplatek).

Stravování: vlastní

bez stravy, za příplatek snídaně v prvním hotelu v Esbly, další den není kvůli časnému odjezdu z hotelu snídaně možná

Doprava: autokarem

doprava klimatizovanými mikrobusy, minimální počet osob nutný pro realizaci zájezdu = 6

Ubytování: hotel

hotely F1 v Penchardu, nebo Esbly (1.noc) a ve Verdunu (2.noc), 2-3 lůžkové pokoje

Program zájezdu

1. den: odjezd z Prahy Smíchova, parkoviště Taxi vlevo před hlavním vchodem do budovy nádraží ve večerních hodinách (19:00 hod.), další nástupní místa: Beroun, Rokycany, Plzeň, noční přejezd přes Německo do Francie
2. den: příjezd na místo, ubytování ( v případě volných pokojů), uložení osobních věcí v hotelu, celodenní návštěva Eurodisneylandu, večer ubytování a nocleh v hotelu F1 - 3-lůžkové pokoje (2-lůžkové pokoje za příplatek)
3. den: snídaně (příplatek), přejezd z hotelu do parku Asterix, celodenní návštěva Asterix parku, v podvečerních hodinách přejezd do hotelu na ubytování, nocleh v hotelu
4. den: ráno přejezd do Německa (snídaně v hotelu nejsou možné vzhledem k časnému odjezdu z hotelu), kolem poledne příjezd do Amberku, koupání v Aquaparku v Amberku, večer návrat do Prahy kolem 20:00 hod.