Francie - Paříž - pohádka na Seině

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel Doprava: autokarem Strava: vlastní

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Francie - Paříž - pohádka na Seině

Pohled na PAŘÍŽ zcela NETRADIČNĚ - díky velké pohyblivosti mikrobusu můžete vidět kromě všech známých míst i místa, která účastník žádného autobusového zájezdu nikdy neuvidí !!! Průvodce pouze pro malou skupinku osob !!!

Cestování mikrobusem poskytuje mnohem více možností věnovat se kvalitněji zákazníkovi (průvodce má na starosti pouze 6-7 osob), doba cesty se významně zkracuje, díky daleko větší pohyblivosti mikrobusů a malému počtu zůčastněných je možné program pružně přizpůsobit požadavkům zákazníků.

Poloha: hotely jsou situovány v SV části "Velké Paříže".

Vzdálenosti hotely jsou vzdáleny cca 15 - 20 kilometrů od centra města

Vybavení: pokoje hotelu F1 jsou vybaveny dvojlůžkem a palandou, umyvadlem s teplou a studenou vodou, BTV. Koupelny a WC jsou společné na patře vždy pro několik pokojů.
pokoje v hotelu Etap jsou vybaveny stejně jako pokoje hotelu F1, navíc je na pokoji WC se sprchou.

Doporučujeme: u všech hotelů jsou levné restaurace "Buffalo Gril", kam je možné jít na večeři.

Výhody a nevýhody : výhodou je nižší cena ubytování a většinou velmi klidné prostředí na předměstí města,
nevýhodou je cestování na hotel, pokud se klient rozhodne pro individuální návrat z prohlídky

Stravování: vlastní

bez stravy - snídaně a večeře možné za příplatek

Doprava: autokarem

Autokarem, nebo klimatizovaným mikrobusem, podle počtu přihlášených. Minimální počet osob nutný pro realizaci zájezdu = 7.

Ubytování: hotel

moderní hotely mezinárodní sítě Formule 1 a Etap ve čtvrtích Stains, Villepinte nebo Villemomble v dosahu MHD (RER, bus), jednolůžkové, dvojlůžkové, nebo třílůžkové pokoje s BTV. Sociální zařízení společná na chodbě, za příplatek pokoje s vlastním sociálním zařízením.

Program zájezdu

1. den: (st): Odjezd z v Prahy ve večerních hodinách (19:00). Parkoviště Taxi vlevo před hlavním vchodem do nádraží ČD na Smíchově, další nástupní místo - Plzeň - ČS Shell před autobusovým nádražím (20:00 hod.). Cesta mikrobusem vede přes Plzeň a Rozvadov.
2. den: (čt): ....příjezd do Paříže v dopoledních hodinách - prohlídka Paříže Projížďka městem: Bastila, Rue Rivoli, Královský palác, Louvre, Concorde, Champs Elysées, Vítězný oblouk, Trocadero, Tour Eiffel. Výstup na Eiffelovku, pěší prohlídka města - od Invalidovny přes Place Concorde, Madeleine, Opera, Place Vendome. Odjezd do hotelu, nocleh.
3. den: (pá): Dopoledne prohlídka Louvre, pozdní odpoledne fakultativně projížďka lodí po Seině, večer Montmartre, Pigalle, Sacre Couer, při návratu do hotelu projížďka mikrobusem noční Paříží, návrat do hotelu v pozdních hodinách
4. den: (so): ráno Notre Dame, Sorbona, Lucemburské zahrady, Pantheon, odpoledne Versailles - možnost prohlídky zámku a zahrad, nebo jen zahrad, ve večerních hodinách odjezd, noční přejezd do ČR.
5. den: (ne): příjezd do ČR v ranních hodinách