Jižní Francie

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel Doprava: autokarem Strava: vlastní

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Jižní Francie

Marseille, ostrov If, Grand Canon du Verdon, Avignon, Arles, Pont du Gard, Nice, Monte Carlo, Monako


Doprava: autokarem

z Brna, Prahy a Plzně

Ubytování: hotel

3x nocleh v hotelu F1 ve 3lůžkových pokojích (2lůžkový pokoj za příplatek) - soc. zařízení na patře

Program zájezdu

1. den: Odjezd ve 13:00 z Brna, lázně ul. Kopečná, z Prahy v 15:20 od st. metra Zličín, z Plzně v 16:30 z parkoviště u autobusového nádraží, přes Rozvadov, SRN.
2. den: Marseille - prohlídka města s průvodcem, výjezd vláčkem k chrámu Notre Dame de la Garde (hodinový okruh po městě), lodní výlet na ostrov If - prohlídka pevnosti hraběte Monte Christa nebo ostrov Frioul (možnost koupání), nocleh v Marseille v hotelu Formule 1.
3. den: Ráno odjezd do Verdonského Gran Canyonu - cesta kolem největšího kaňonu v Evropě se zastávkami na vyhlídkových místech, možnost koupání a projížďky na loďkách v jezeře sv. Kříže, nocleh v Marseille.
4. den: Prohlídka měst Avignon (bývalé papežské sídlo), Arles (římské divadlo a aréna), Pont du Gard (největší římský akvadukt přes řeku Gard), nocleh v Marseille.
5. den: Dopoledne příjezd Nice – prohlídka města (nábřeží), příjezd do Monaka a Monte Carla – prohlídka včetně návštěvy Kasina s možností koupání na Azurovém pobřeží, večer odjezd do ČR cesta non-stop přes Itálii a Německo.
6. den: Příjezd do Plzně, Prahy a Brna v poledních hodinách.