Krásy jižní Francie, Azurové pobřeží, Provence, Monako, kaňon Verdon, Saint Tropez, Nice, Cannes

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel *** Doprava: autokarem Strava: snídaně

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Krásy jižní Francie, Azurové pobřeží, Provence, Monako, kaňon Verdon, Saint Tropez, Nice, Cannes

Poznejte krásy jižní Francie., francouzskou riviéru - Azurové pobřeží, malebnou Provence, Monacké knížectví, kaňon Verdon, Nice, Cannes, Port Grimaud, Saint Tropez.

5-ti denní poznávací zájezd se zkušeným průvodcem, autobusovou dopravou a ubytováním v pěkném hotelu*** na Azurovém pobřeží s bohatými snídaněmi.

Zažijete historické pamětihodnosti i přírodní krásy. Navštívíme Nice, Cannes, Grasse - světovou metropoli parfémů - nejvoňavější místo na světě. Poznáme kaňon řeky Verdon a jezero Lac de Ste-Croix a provensálské městečka Port Grimaud přezdívané "francouzské Benátky," letovisko St. Tropez a Monacké knížectví - Monte Carlo

Stravování: snídaně

Bohaté snídaně formou bufetu, včetně nápojů.

Doprava: autokarem

Nástupy po trase: z Ostravy přes Olomouc a Brno, Prahu a ve směru k německým hranicím (na dotaz v CK) – časy budou upřesněny dle nástupních míst.
Doprava: je realizována zájezdovými autokary (klima, nápojový bufet, toaleta).

Ubytování: hotel ***

Kvalitní hotel*** umístěný v rozsáhlé zahradě se zelení vybízející k relaxaci na francouzské riviéře. Klimatizované dvoulůžkové pokoje (na vyžádání i třílůžkové pokoje) s vlastním příslušenstvím, minibarem, Wi-Fi internetovým připojením, satelitní televizí. Samozřejmostí jsou ručníky a osušky na pokojích.

Program zájezdu

1. den: Odjezd z ČR přes den, nástupní místa po trase z Ostravy přes Olomouc, Brno, Prahu a směr Německo. Časy budou upřesněny podle jednotlivých nástupních míst.
2. den: Nice, večerní Cannes. Příjezd do Nice v ranních hodinách, Program s průvodcem, procházka po Anglické promenádě, katedrála sv. Reparaty, náměstí Masséna, osobní volno. V podvečer krátká zastávka Cannes, případně možnost promenády Croisette, chodník slávy, Festivalový palác. Večer přejezd do hotelu, ubytování, popř. večeře individuálně. Pozn. Aktuální průběh programu může být změněn či upraven průvodcem.
3. den: Kaňon Verdon, Port Grimaud, St.Tropez Po snídani se vydáme po panoramatické silnici ke kaňonu řeky Verdon. Odpoledne možnost koupání v jezeře Lac de Ste-Croix (dle sezóny) či zapůjčení šlapadel k projížďce po jezeře. V odpoledních hodinách přejezd do městečka Port Grimaud přezdívaného „francouzské Benátky“, V podvečerních hodinách se vydáme na plavbu lodí z Port Grimaud do letoviska St. Tropez s proslulou četnickou stanicí, Citadelou a přístavem. Večer návrat do hotelu. Pozn. Aktuální průběh programu může být změněn či upraven průvodcem.
4. den: Grasse, Monaco. Po snídani odjedeme do městečka Grasse, světové metropole parfémů, která je nejvoňavějším místem na světě. Návštěva místní nejznámější fabriky na parfémy, např. Galimard, průvodcovaná prohlídka (vstup zdarma). Po poledni příjezd do Monaka, prohlídka s průvodcem. Oceánografické muzeum, katedrála knížecí rodiny, Knížecí palác, přístav, kasino Monte Carlo. Poté volný program, možnost koupání na veřejné pláži Larvotto (dle sezóny) či návštěva Oceánografického muzea. Odjezd z Monaca ve večerních hodinách.
5. den: Příjezd do ČR. Návrat zpět do ČR do jednotlivých nástupních míst přes den, v odpoledních či podvečerních hodinách.