To nejkrásnější ze severní Itálie

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel *** Doprava: autokarem Strava: snídaně

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

To nejkrásnější ze severní Itálie

s možností návštěvy opery NABUCCO ve Veroně


CORTINA D´AMPEZZO - JEZERO MISURINA - TRENTO - MALCESINE - SIRMIONE - MANTOVA - VERONA - MILÁNO - PADOVA - BENÁTKY

Stravování: snídaně

3x snídaně

Doprava: autokarem

TRASA - Havířov, Ostrava, Frýdek-Místek, Nový Jičín, Hranice, Přerov, Olomouc, (Kroměříž, Zlín), Prostějov, Vyškov, Brno, Mikulov


PŘÍPLATKY ZA SVOZY: z nástupních míst - Havířov, Ostrava, Frýdek-Místek - 300 Kč/os.;
z nástupních míst - Nový Jičín, Hranice, Kroměříž, Zlín - 200 Kč/os.
PŘI OBJEDNÁVCE zájezdu do 31.1.2017 svoz ZDARMA.


Svozy mohou být zajištěny autobusem, mikrobusem nebo osobním autem dle počtu přihlášených osob. V případě menšího počtu osob z odjezdového místa je CK oprávněna svoz zrušit a klienti budou informováni o možnosti nejbližšího nástupního místa. Zrušení svozu není důvodem ke stornování celého zájezdu.

Program zájezdu

1. den: ODJEZD Z ČR: odjezd ve večerních hodinách přes Rakousko do Itálie.
2. den: CORTINA D'AMPEZZO – MISURINA – TRE CIME – MALCESINE – MONTE BALDO: ráno příjezd do Itálie a do Dolomit – procházka centrem střediska Cortina d´Ampezzo, přejezd autobusem k jezeru Misurina, krátká zastávka, cestou vyhlídka na slavné skalní útvary Tre Cime. Odpoledne návštěva centra malebného města Trento, přejezd k jezeru Garda - návštěva lázní Malcesine na východním břehu jezera, možnost výjezdu lanovkou na Monte Baldo, nocleh v oblasti jezera Garda.
3. den: SIRMIONE – MANTOVA – VERONA: snídaně, dopoledne projížďka podél jezera Garda v severní Itálii – návštěva lázní Sirmione s řadou pohádkových vil na jezeře, pokračování v cestě do slavné Mantovy se zámkem a historickým centrem, odpoledne přejezd do Verony - pěší procházka centrem Verony s paláci, arénou, domem Julie – volno, večer odjezd z Verony a návrat na nocleh v oblasti jezera Garda. Fakultativně večer možnost návštěvy opery G.Vediho NABUCCO v areně ve Veroně.
4. den: MILÁNO – BERGAMO: snídaně, výlet do Milána - prohlídka centra hlavního města Lombardie se slavnou La Scalou, Dómem, pasáží V.Emanuella, zámkem Sforzesců, z Milána pokračujeme v cestě k návštěvě starobylého Bergama, návrat do oblasti jezera Lago di Garda, nocleh.
5. den: VICENZA – PADOVA – BENÁTKY: snídaně, odjezd do Vicenzy ( pěší procházka centra Vicenzy s náměstím Piazza dei Signori a paláci), přejezd k prohlídce centra starobylé Padovy se slavným kostelem Sv. Antonína. Odjezd do Benátek – pěší prohlídka tohoto jedinečného města (most Rialto, náměstí San Marco, Dóžecí palác, Canale Grande,…), volno, večer návrat lodí po Canale Grande k autobusu, odjezd z Itálie přes Rakousko do ČR.
6. den: PŘÍJEZD DO ČR: příjezd v dopoledních hodinách.