Dolomiti Superski - Civetta - Hotel Savoia***

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel Doprava: autokarem Strava: polopenze

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Dolomiti Superski - Civetta - Hotel Savoia***

Poloha: hotel Savoia v srdci Dolomit je obklopen přírodou a leží přímo u břehů překrásného jezera Alleghe. Hotel nabízí příjemnou a rodinnou atmosféru. Lanovka v Alleghe je od hotelu vzdálena cca 1,5 km, ale skibus vám zastaví přímo u hotelu, takže se během pár minut dostanete na sjezdovku – Piani di Pezze.

Stravování: polopenze

Snídaně formou bufetu, večeře – pevně stanovené 3 chodové menu - předkrm, hlavní jídlo, dezert a salátový bufet. Nápoje nejsou zahrnuty v ceně.

Doprava: autokarem

z Prahy, Berouna, Plzně, Rozvadova


Svozová místa do Prahy bez příplatku: Brno, Velké Meziříčí, Jihlava


Svozová místa do Prahy s příplatkem 400 Kč/osoba: Ostrava, Frýdek Místek, Nový Jičín, Hranice, Olomouc, Prostějov, Vyškov Min. počet pro uskutečnění svozového místa je 8 osob, v opačném případě má CK právo na změnu nástupního místa na co nejbližší místo na trase autobusu.

Ubytování: hotel

Vybavení: recepce, úschovna lyží, úschovna zavazadel, společenská místnost, výtah, restaurace, snack bar, wi-fi ve společných prostorech zdarma, parkoviště zdarma.


Ubytování: prostorně a pohodlně zařízené 2-lůžkové pokoje s možností 2 přistýlek (může být i palanda či rozkládací pohovka), s vlastním sociálním zařízením, fén, telefon, televize, většina pokojů má balkon s panoramatickým výhledem.


Důležitá upozornění:
Na začátku a na konci sezóny nemusí být otevřeny zcela všechny vleky v rámci lyžařského střediska. Tato skutečnost neopravňuje klienty k poskytnutí jakékoliv slevy ze zájezdu.
Začátkem a koncem sezóny je omezen provoz skibusů. Skibusy jsou čistě v režii lyžařského střediska.
Cestovní kancelář má právo změnit termín zájezdu na nejbližší možný termín, ve kterém bude splněna podmínka naplnění min. počtu 40 osob, či nabídnout změnu lyžařského střediska na stejný termín, kde je podmínka min. 40 osob splněna.
V případě, že lyžařské středisko bude zcela uzavřeno z důvodu nedostatku sněhu, nabídne cestovní kancelář náhradní termín do stejného střediska nebo stejný termín do jiného střediska, popř. bude klientům vráceno 100% zaplacené částky.
CHECK IN/CHECK OUT: k převlékání a uschování zavazadel v den příjezdu a odjezdu slouží pouze u některých hotelů společenská místnost. Ve většině případů se klienti převlékají v autobuse.