Benátky a severní Itálie

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel Doprava: autokarem Strava: snídaně

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Benátky a severní Itálie

VICENZA - VERONA - SIRMIONE - PADOVA - BENÁTKY

Poznávací zájezd do severní Itálie nás zavede nejen do města na lagunách Benátek, ale také do města Romea a Julie do Verony, do slavné Padovy i lázní Sirmione na břehu jezera Lago di Garda

Stravování: snídaně

2x snídaně

Doprava: autokarem

TRASA - Havířov, Ostrava, Frýdek-Místek, Nový Jičín, Hranice, Přerov, Olomouc, (Kroměříž, Zlín), Prostějov, Vyškov, Brno, Mikulov


PŘÍPLATKY ZA SVOZY: z nástupních míst - Havířov, Ostrava, Frýdek-Místek - 300 Kč/os.;
z nástupních míst - Nový Jičín, Hranice, Kroměříž, Zlín - 200 Kč/os.
PŘI OBJEDNÁVCE zájezdu do 31.1.2017 svoz ZDARMA.


Svozy mohou být zajištěny autobusem, mikrobusem nebo osobním autem dle počtu přihlášených osob. V případě menšího počtu osob z odjezdového místa je CK oprávněna svoz zrušit a klienti budou informováni o možnosti nejbližšího nástupního místa. Zrušení svozu není důvodem ke stornování celého zájezdu.

Program zájezdu

1. den: ODJEZD Z ČR: odjezd na poznávací zájezd v časných ranních hodinách přes Rakousko do Itálie, večer ubytování, nocleh.
2. den: VICENZA – VERONA - SIRMIONE: snídaně, dopoledne návštěva městečka Vicenza ( pěší procházka centrem s náměstím Piazza dei Signori a paláci), přejezd do Verony - pěší procházka centrem Verony s paláci, arénou, dům Julie, k večeru návštěva lázní Sirmione s řadou pohádkových vil na jezeře Lago di Garda, návrat na ubytování, nocleh.
3. den: PADOVA – BENÁTKY: snídaně, dopoledne zastávka v Padově – prohlídka centra města s kostelem Sv. Antonína, kolem poledne přejezd do Benátek – pěší prohlídka tohoto jedinečného města na lagunách (most Rialto, náměstí San Marco, Dóžecí palác, Canale Grande…), večer odjezd z Benátek a Itálie přes Rakousko do ČR.
4. den: PŘÍJEZD DO ČR: příjezd v dopoledních hodinách.