Itálie - Benátky - Karneval 2020

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel ** Doprava: autokarem Strava: snídaně

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Itálie - Benátky - Karneval 2020

Vydejte se objevovat krásy jednoho z nejpůsobivějších italských měst – Benátek. Při procházení křivolakými uličkami města na sebe nechte dýchnout jedinečnou atmosféru nabitou historií tohoto v minulosti velmi důležitého centra obchodu a kultury.

Projděte se po mostě Rialto, kde v dávných dobách prodávali svá originální díla místní zlatníci, svezte se po slavném Canalu Grande na gondole nebo raději levnějším vaporettem, ze kterého budete mít možnost vidět nejednu zajímavost tohoto úžasného místa. Prostě a jednoduše, užijte si Benátky, město spojené více než 400 mosty a najděte si v něm to, co je pro Vás nejzajímavější.

Orientační vstupy:
Dóžecí palác 16 €
galerie Baziliky S. Marco 2 €, vstup na ochoz 5 €
Kampanila 8 €
chrám S. Rocco 2 €
Frari 3 €
Námořnické muzeum 1,60 €
kostel San Giovanni e Paolo 2,50 €
muzeum Peggy Guggenheimové 12 €
San Salvatore 3 €
zvonice San Giorgio 3 €
muzeum skla na Muranu 6,50 €
sklářská huť 2 €
Torcello , vstupné do kostela 5 €

Stravování: snídaně

Snídaně.

Doprava: autokarem

Autokarem, odjezd z Prahy, Příbrami, Písku, Č.Budějovic. Minimální počet účastníků 7. V případě menšího počtu klientů bude doprava zajištěna mikrobusem.

Ubytování: hotel **

Hotel ** v Cavallino Treporti - dvojlůžkové pokoje s vlastním sociálním zařízením a možností přistýlky

Program zájezdu

1. den: (pá): odjezd z Prahy v 06:00 hod., od nádraží ČD na Smíchově, parkoviště Taxi vlevo před hlavním vchodem do budovy. Příjezd do Itálie ve večerních hodinách, ubytování v Cavallino Treporti
2. den: (so): snídaně, odjezd do Benátek . Výlet lodí na ostrovy benátské laguny, Murano - návštěva skláren, basilika Santa Maria e Donato, Burano - rybářský ostrov s malebnou architekturou, proslaven výrobou krajek, Torcello - před 1 400 léty největší a nejdůležitější osídlení benátské laguny, basilika Santa Maria Assunta, kostel Santa Fosca. Volný program v Benátkách. Večer odjezd na hotel.
3. den: (ne): snídaně, odjezd do Benátek, prohlídka Benátek s průvodcem, nejznámější historické památky, basilika Santa Maria Gloriosa Dei Frari, Canale Grande, Ponte Rialto, náměstí a basilika San Marco, dóžecí palác. Volný program, sobotní atmosféra benátského karnevalu. Ve večerních hodinách odjezd do ČR.
4. den: (po): příjezd do ČR kolem 9:00 hod.