Limone - Hotel La Limonaia ***

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel *** Doprava: vlastní Strava: polopenze

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Limone - Hotel La Limonaia ***

Apartmánový hotel ve velkém parku s přírodním vodopádem nabízí nádherný panoramatický pohled na jezero Lago di Garda.

Poloha: hotel leží ve svahu, nádherný panoramatický pohled na severní část jezera Lago di Garda. Jezero cca 500 m, centrum cca 2 km (minibus za poplatek).

Vybavení: 160 pokojů v několika budovách. Recepce s trezory (za poplatek), restaurace, bar a společenská místnost. Plavecký bazén (cca 24 x 12 m) s dětským bazénem, terasa na opalování se slunečníky a lehátkovými křesly, snack bar.

Wellness tip : zdarma: krytý bazén. Za poplatek: vana se slanou vodou, parní lázeň, vitárium, regenerační sprcha, Kneippův bazének, bio sauna, ledový vodopád, vyhřívaná lavice, solarium, hydromasáže, vodopád a fitness. Masáže na vyžádání.

Pro děti : dětská postýlka do 2 let cca 5 €/den (rezervace v CK).

Další výhody : 50% sleva ve wellness centru.

parkování: parkoviště zdarma;
domácí zvíře: ne;
lázeňská taxa: cca 1 €/den/osoba;
příjezd/minimální délka pobytu: denně/3 noci.

Stravování: polopenze

polopenze. Snídaně formou bufetových stolů. Večeře výběr z menu s různými studenými předkrmy, zeleninovým a salátovým bufetem.

Ubytování: hotel ***

dvoulůžkové pokoje (A2A): pokoje jsou vybaveny klimatizací (cca červenec a srpen), telefonem, sat. TV, sprchou, WC, balkonem nebo terasou, výhled na jezero. Rodinné pokoje (A4A): stejné vybavení jako A2A. Dvoulůžko a 2 samostatná lůžka nebo rozkládací pohovka pro 2 osoby. Joker pokoje (A2S): výběr vybavení a polohy pokoje přenecháte hoteliérovi.
Apartmány F4F rezervovatelné pod kódem 93735 (http://www.ckneckermann.cz/apartmany-la-limonaia-17799/autem-evropou.html).