Malcesine - Sun Hotel Majestic Palace ****

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel **** Doprava: vlastní Strava: polopenze

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Malcesine - Sun Hotel Majestic Palace ****

Hotelový komplex s několika budovami se nachází v klidné lokalitě uprostřed velkého parku. Komplex je vhodný pro rodiny s dětmi - dětská herna, hřiště, 2 bazény se skluzavkou, dětský klub.

Poloha: klidná lokalita, v rozlehlém parku. Centrum města Malcesine cca 1500 m (hotelový autobus za poplatek). Zábavní parky cca 50 km.

Vybavení: 206 pokojů v několika budovách. Bar, restaurace. Bazén s barem, bazén Mickey Mouse s vestavěnou vířivkou. Lehátka a slunečníky u bazénů v ceně. Krytý bazén. Uzamčené odstavné místo na jízdní kola. Výtah.

Sport a zábava: Sport/aktivity : fitness, volejbal, stolní tenis, boccia, zahradní šachy. Za poplatek: minigolf, biliár, 1 tenisový kurt s umělým povrchem (rakety/míčky za poplatek), sauna.

Internet : WiFi za poplatek.

Pro děti : dětská herna, hřiště trampolína, labyrint 2 dětské bazény se skluzavkou. Miniklub, dětský klub pro děti 3-12 let (15.5.-3.6. a 26.6.-9.9. vyjma soboty). Dětská postýlka do 2 let zdarma. Rezervace v CK.

Další výhody : úterý, čtvrtek, pátek, neděle: oběd formou bufetových stolů (12.30-14.00 h.) se studenými a teplými pokrmy a saláty. Pivo, víno, voda a nealkoholické nápoje k obědu a večeři. 1 vstup do safari parku Parco Natura Viva nebo jízda tam/zpět lanovkou Monte Baldo nebo 1x výlet autobusem (pondělí nebo úterý) do Verony na osobu/pobyt v termínu 30.4.–9.7. a 3.9.–15.10. (odjezd).

parkování: parkoviště zdarma, garáž cca 5 €/noc;
domácí zvíře: 1 malé (max. 10 kg) závěrečný úklid cca 30 €. Rezervace v CK. Platba na místě.;
lázeňská taxa: platba na místě;
příjezd/minimální délka pobytu: denně/3 nocí, 14.5.-15.7. a 3.9.-15.10. středa, sobota/3 noci, 16.7.-2.9. sobota/7 nocí;
platba kartou: VISA, MasterCard, Maestro.

Stravování: polopenze

polopenze: snídaně a večeře formou bufetových stolů. 1x týdně bufet s italskými specialitami a živou hudbou. Denně (16.00-17.00 h.) čaj o páté.

Ubytování: hotel ****

pokoje (A2C): dvoulůžkové pokoje s možností 1 přistýlky, v hlavní budově. Pokoje jsou vybaveny vanou nebo sprchou, WC, fénem, telefonem, sat. TV, chladničkou, klimatizací. Za poplatek: trezor, minibar (na vyžádání). Balkon. Pokoje superior (A2B): dvoulůžkové pokoje s možností 1 přistýlky, v hlavní budově. Stejné vybavení jako A2C. Balkon nebo terasa. Pokoje deluxe (A2D): dvoulůžkové pokoje s možností 1 přistýlky, ve vedlejší budově. Stejné vybavení jako A2C. Balkon nebo terasa. Pokoje (A2E): dvoulůžkové pokoje s možností 1 přistýlky, v hlavní budově. Stejné vybavení jako A2C. Renovované pokoje. Balkon nebo terasa. Junior suite (A2F): dvoulůžkové pokoje s možností 1 přistýlky, ve vedlejší budově. Stejné vybavení jako A2C. Nové a moderní s terasou. Pokoje komfort plus (A2K): dvoulůžkové pokoje s možností 1 přistýlky. Stejné vybavení jako A2C. Rodinné pokoje deluxe (A4D): čtyřlůžkové pokoje bez možnosti přistýlky, ve vedlejší budově. Stejné vybavení jako A2C. Balkon nebo terasa. Rodinné pokoje (A2E): čtyřlůžkové pokoje bez možnosti přistýlky, v hlavní budově. Stejné vybavení jako A2C. Nové a moderní s terasou. Junior Garden Suite (A4F): čtyřlůžkové pokoje bez možnosti přistýlky, ve vedlejší budově. Stejné vybavení jako A2C. Nové a moderní s terasou.