Oblast OLBIA TEMPIO - COLONNA RESORT

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel ***** Doprava: letecky Strava: plná penze

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Oblast OLBIA TEMPIO - COLONNA RESORT

Resort v blízkosti malebného zálivu Cala Corallina, 4 km od turistického centra městečka Porto Cervo, je synonymem elegance, luxusu, půvabu a exkluzivity.

Poloha: Resort se rozkládá na klidném místě na ploše cca 60 000 m², 1km od pláže Cala Granu a 4 km od turistického centra městečka Porto Cervo (2x dopoledne a 2x odpoledne vozí hosty do města zdarma hotelový minibus nebo lze objednat dopravu loďkou za poplatek).

Vzdálenost od letiště Olbia 34 km (cca 45 min).

Pláž: Malá písečná pláž vybavená lehátky a slunečníky, vklíněná do skal charakteristických pro severní Sardinii, je součástí hotelové zahrady. Klientům jsou k dispozici také dřevěné sluneční terasy se schůdky přímo do průzračného moře rovněž vybavená lehátky a slunečníky. Plážové osušky k dispozici zdarma. Na pláži a u bazénu je plavčík.
Za poplatek možnost šnorchlování a potápění na souostroví La Maddalena, výlety luxusní jachtou, výlety ponorkou.

Sport a zábava: Cvičné golfové hřiště a tenisové kurty jsou vzdáleny 1 km od hotelu (dostupné pohodlně hotelovým minibusem), posilovna, půjčovna lodí, motorek, vodní sporty, 11 km od hotelu leží golfové hřiště Pevero Golf Club. Hotel organizuje trekking, vyjížďky na kolech či na koních.
Hotel zajišťuje lekce tenisu s trenérem a lekce golfu s profesionály.

Wellness & beauty: Wellness & Spa, to je 1000 m² rozdělených na 4 oblasti: Fitness (kardio a další stroje Technogym), Bazén (vyhřívaný bazén se slanou vodou s hydromasáží atp. a s relaxační zónou se salónky), Thermarium (aromatizované turecké lázně, finská sauna, emocionální sprchy) a Zóna relax s čajovnou. 10 druhů masáží, zábaly, 3 druhy balíčků služeb, centrum krásy.
(Procedury na objednávku a za poplatek, příp. zrušení nutno ohlásit nejméně 12h předem.)

Comfort Plus - pohodlí pro každého: na místě možnost výměny matrace (na výběr z 5 druhů - latex, pérová, paměť. pěna, super ergonomy, molitan) a polštáře (péřový, polyesterový, anatomický).

Další služby: Další možnosti outdoorových aktivit:
- degustace vín a návštěva místních vinic a vinařství
- výlety helikoptérou či luxusní jachtou
- golfové turnaje v klubu Pevero
- pronájem plachetnic, soukromých letadel, vrtulníků (heliport v provozu 10-19h)

Důležité: Cena zájezdu je počítána s cenou letenky 6 900 Kč/osoba v tarifu PLUS/ECONOMY CLASSIC (vč. odbaveného zavazadla 20 kg). V momentě rezervace Vám bude upřesněna aktuální cena letenek dle letecké společnosti Ryanair či Austrian Airlines a vyúčtován rozdíl v ceně (příplatek/sleva).

U letecké společnost Ryanair nabídneme na vyžádání i levnější tarif BASIC (malé zavazadlo 40 x 20 x 25 cm - batoh, kabelka nebo taška na laptop) nebo tarif REGULAR (10kg příruční zavazadlo o rozměrech 55 × 40 × 20 cm).

Letenky podléhají odlišným storno podmínkám od VSP CK SARDEGNA TRAVEL:
Nevratný tarif - stornopoplatek 100 % v momentě rezervace - doporučujeme sjednat pojištění storna zájezdu.


DRESS CODE: do restaurace vyžadován formálnější oděv (pánové dlouhé kalhoty).

Poplatky na místě - povinné: Poplatky k úhradě na místě:
Pobytová taxa: € 5/osoba/den - pobytovou taxu neplatí děti do 11 let (změna vyhrazena)

Speciální nabídky: Sleva 7=6 (7 dní za 6) z ceny ubytování po celou sezónu. Již aplikováno v cenách.