Věčný Řím + Neapolský záliv a Capri

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel Doprava: autokarem Strava: snídaně

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Věčný Řím + Neapolský záliv a Capri

Řím, Neapol, Vesuv, Pompeje, Capri

Stravování: snídaně

formou bufetu

Doprava: autokarem

z Brna nebo z Mikulova


Nástupní místa za příplatek (svoz se uskuteční při min. počtu 4 osob): 240 Kč/os. (Velká Bíteš, Vyškov), 290 Kč/os. (Blansko, Prostějov, Velké Meziříčí), 340 Kč/os. (Boskovice, Jihlava, Letovice, Olomouc, Přerov), 390 Kč/os. (Hranice na Moravě, Kroměříž, Svitavy), 440 Kč/os. (Nový Jičín, Uherské Hradiště, Vysoké Mýto, Zlín), 490 Kč/os. (Frýdek-Místek, Pardubice), 540 Kč/os. (Hradec Králové, Ostrava, Praha)

Ubytování: hotel

2–3lůžkové pokoje se sociálním zařízením

Program zájezdu

1. den: Odjezd z Brna ve 14 hod. do Itálie.
2. den: Příjezd na okraj Říma, metrem do centra. Prohlídku zahájíme ve Vatikánu; navštívíme baziliku Sv. Petra (individuální návštěva Vatikánských muzeí a Sixtinské kaple), Andělský hrad, Piazza Navona, Pantheon. Poté přejezd k ubytování v okolí Sorrenta, fakultativní večeře, nocleh.
3. den: Po snídani odjezd do Neapole, prohlídka (Castel Nuovo, Palazzo Reale, San Carlo) odjezd k ruinám Pompejí, jež byly zasypány popelem v r. 79 sopkou Vesuv, k níž bude možné vystoupit. Večer odjezd zpět do hotelu, fakultativní večeře, nocleh.
4. den: Celodenní výlet na ostrov Capri (Modrá jeskyně, Augustovy zahrady a vila Axela Muntheho). Návrat do hotelu, fakultativní večeře, nocleh.
5. den: Po snídani odjezd do Říma, metrem do centra. Prohlídka ruin antického Říma – Koloseum, Forum Romanum, přejdeme na Kapitolský pahorek k památníku Viktora Emanuela na Benátském náměstí. Pokračujeme ke Španělským schodům a k Fontáně di Trevi. Přejezd metrem k busu, odjezd do ČR.
6. den: Návrat do Brna kolem poledne.