San Pietro in Palazzi - Fattoria Palazzeta

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: apartmán Doprava: vlastní Strava: vlastní

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

San Pietro in Palazzi - Fattoria Palazzeta

nový komplex se skládá z devíti budov a je postavený v souladu s požadavky bio-architektury. Nachází se na toskánském venkově, zároveň však nedaleko krásných pláží etruského pobřeží. Ideální místo pro rodiny s dětmi.

Poloha: od centra : 2,5 km San Pietro i Palazzi.

od pláže : 2 km.

Pláž: plaz : písečná s pozvolným vstupem do moře, plážový servis možno dokoupit na místě.

Vybavení: Služby : recepce, Wi-Fi ve společných prostorách, bar, pizzerie, bazén pro dospělé a pro děti (20x25 m, 16/5-27/9), whirlpool, lehátka a slunečníky při bazénu, půjčovna kol (za poplatek), dětský koutek, malá zoo s domácími zvířaty, prádelna (za poplatek).

Zvíře : nepovoleno.

Doprava: vlastní

Parkování : 1 místo/ apartmán.

Ubytování: apartmán

apartmány jsou příjemně zařízeny (s použitím hypoalergeních materiálů), vždy s vybaveným kuchyňským koutem, SPR+WC, fén, TV, klimatizace (na vyžádání při rezervaci, za příplatek), myčka nádobí (na vyžádání při rezervaci, zdarma, bez saponátu), mikrovlnná trouba. Některé apartmány s pergolou nebo se zahrádkou. Všechny apartmány se nachází na přízemí, některé jsou dvojpodlažní. Na vyžádání bezbariérový apartmán.
B4/5: (40 m2, max. 5 osob) ložnice s dvojlůžkem, prostorná denní místnost s dvěma vysouvacími lůžky a kuchyňským koutem. Přistýlka pro 5. osobu (vysouvací lůžko v ložnici) na vyžádání při rezervaci, za příplatek. Některé jsou dvojpodlažní.
B4/5DS: (40 m2, max. 5 osob, dvoupodlažní apartmán) přízemí - prostorná denní místnost s dvěma vysouvacími lůžky a kuchyňským koutem, SPR+WC. 1. patro - ložnice s dvojlůžkem, SPR+WC. Přistýlka pro 5. osobu (vysouvací lůžko v ložnici) na vyžádání při rezervaci, za příplatek.
C6/8DSB: (70 m2, max. 8 osob, dvojpodlažní apartmán) přízemí - ložnice s dvojlůžkem, prostorná denní místnost s dvěma vysouvacími lůžky a kuchyňským koutem, SPR+WC. 1. patro (příp. podkroví) - ložnice s dvojlůžkem, SPR+WC. Přistýlky pro 7. a 8. osobu (vysouvací lůžka v ložnici na přízemí a v ložnici na patře) na vyžádání při rezervaci, za příplatek.

Postýlka : na vyžádání, € 4,-/ den.

Pobyt : sobota/ sobota (18/6-10/9), příjezd možný každý den, min. 3 noci (do 18/6 a po 10/9).