Termální lázně 55+ Maďarsko - VSTUP DO LÁZNÍ ZDARMA ***

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel *** Doprava: autokarem Strava: polopenze

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Termální lázně 55+ Maďarsko - VSTUP DO LÁZNÍ ZDARMA ***

Zrelaxujte se v termálních lázních Bükfürdo, které patří dle oficiálních turistických stránek lázní mezi jedny z nejoblíbenějších lázní v Evropě a díky své rozloze se řadí mezi druhé největší v Maďarsku. Léčivá voda těchto lázní je díky vysokému obsahu vápníku, hořčíku a kyseliny uhličité mimořádně vhodná především pro osoby s onemocněním pohybového aparátu, ale také slouží k léčení gynekologických a urologických potíží, vč. onemocnění žaludku a poruch trávení.

Poloha: Maďarsko, oprávněně označováno též „zemí termálních vod“, nabízí nejen neskutečné přírodní bohatství ve formě termálních pramenů, ale také spoustu historických památek, jež jsou často spojeny i s historií naší země a které budete moci v rámci programu našeho programu navštívit. Vydejte se s námi na pobyt plný relaxace, hýčkání a rozmazlování Vašeho těla, které si zajisté po dlouhé zimě zaslouží vydatný odpočinek.

Lázeňské městečko Bük se nachází v severozápadní části Maďarska, na rozhraní podhůří Alp a Malé uherské nížiny. Termální lázně, které toto městečko proslavily po celé Evropě, vděčí za svůj vznik šťastné náhodě, když v polovině 50. let minulého století během ropných vrtů vytryskl na povrch z hloubky 1 282 metrů vodní sloupec, vysoký asi 70 m. Díky tomuto 58 stupňů Celsia horkému pramenu se do té doby neznámé městečko Bük stalo jednou z nejnavštěvovanějších oblastí Maďarska.

Vybavení: Vybavení pokoje:
- koupelna
- WC
- TV
- minibar
- možnost přistýlky.

Sport a zábava: restaurace a bar
- bazén
- perličková lázeň
- sauna
- parní kabina
- jakuzzi
- solárium
- kadeřník a kosmetika
- WiFi ve vstupní hale.

Stravování: polopenze

Polopenze formou bufetu.

Doprava: autokarem

Autobusová (Praha - Bükfürdo - Praha), možnost nástupu a výstupu v Jihlavě a v Brně

Ubytování: hotel ***

Hotel Répce 3 * včetně polopenze formou bufetu.

Program zájezdu

1. den:
2. den:
3. den:
4. den:
5. den:
6. den:
7. den: