Pobyt v maďarských termálních lázních Bük s výlety

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel Doprava: autokarem Strava: snídaně

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Pobyt v maďarských termálních lázních Bük s výlety

Další z našich programů do Maďarska a maďarských termálních lázní Bük. Tentokrát je pro vás připraven vysloveně relaxační týdenní pobyt v maďarských termálních lázních, který je zpestřen výlety do zajímavých míst západní části Maďarska. Jistě oceníte i fakt, že tento zájezd do Maďarska je realizován bez nočních přejezdů!

Ubytování: hotel

2-3 lůžkové pokoje s příslušenstvím

Program zájezdu

1. den: Ráno odjezd z ČR. Odpoledne zastávka v ŠOPRONI - nejkrásnějším středověkém maďarském městě, připomínajícím svoji gotickou a barokní architekturou Český Krumlov. Večer příjezd do termálních lázní Bük, ubytování.
2. den: Polodenní výlet na zámek FÖRTOD (UNESCO) – zámek rodiny Esterháziů, tzv. maďarské Versailles. Odpoledne volno, relaxace v areálu termálních lázní.
3. den: Polodenní výlet do městečka KÖSZEG s velmi pěkně dochovaným centrem města, historickým náměstím a hradem. Odpoledne volno, relaxace v areálu termálních lázní BÜKFÜRDO.
4. den: Celodenní výlet k BALATONU. Postupně navštívíme hrad SÜMEG, město a zámek KESZTHELY na jihozápadním konci Balatonu a na závěr dne i termální lázně HEVÍZ.
5. den: Volno, relaxace v areálu termálních lázní BÜKFÜRDO. Večer fakultativně posezení v maďarské čárdě s ochutnávkou maďarských vín a občerstvením.
6. den: Ráno odjezd z Büku. Dopoledne zastávka ve VÍDNI (UNESCO), okružní jízda městem a pěší prohlídka historického centra. Pozdě večer návrat zpět do ČR.