Za Mayskou civilizací s možností prodloužení

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel *** Doprava: letecky Strava: snídaně

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Za Mayskou civilizací s možností prodloužení

Cancun – Tulum – Chetumal – Palenque – Misol-Há – Campeche – Uxmal – Merida – Chichen Itzá – Cobá – Cancun

Minimální počet osob: 8

Program zájezdu

1. den: CANCUN* Odlet Z Prahy do Cancunu. Po uvítání na letišti průvodcem America Tours Vás čeká transfer do osady Tulum ležící na břehu Karibského moře. Ubytování a orientační meeting s průvodcem.
2. den: TULUM, CHETUMAL* Ráno navštívíte jedinečnou mayskou památku – ruiny města Tulum rozprostírající se na pahorcích nad blankytně modrým mořem. Jistě neodoláte možnosti koupele na sněhově bílé pláži… Odpoledne odjezd do Chetumalu, města v těsné blízkosti hranic s Belize. Ubytování a nocleh.
3. den: PALENQUE* Dnes Vás čeká náročný celodenní přejezd vnitrozemím poloostrova Yucatán do Palenque. Zde po příjezdu ubytování a dle časových možností podvečerní návštěva mayského města Palenque.
4. den: PALENQUE,MISOL-HÁ* Časně ráno nejprve navštívíte krásné pralesní vodopády Misol-Há, a potom se již budete plně věnovat prohlídce jedinečného archeologického skvostu – mayského města Palenque obklopeného šťavnatým tropickým pralesem. Odpoledne následuje přesun do města Campeche, kde Vás čeká ubytování.
5. den: UXMAL,MÉRIDA* Vrcholem dne bude dnes návštěva chrámového komplexu Uxmal. V odpoledních hodinách si pak ještě prohlédnete historické centrum starobylé Meridy, a nocleh Vás očekává ve slavném Chichen Itzá.
6. den: CHICHEN ITZÁ,COBÁ* Den zahájíte prohlídkou ruin slavného Chichen Itzá – bývalého hlavního města říše Mayů. Budete mít možnost výstupu na pyramidy, prohlédnete si proslulou obětní propast a Vaší pozornosti jistě neunikne ani observatoř, kde vznikl známý přesný mayský kalendář. Po poledni odjezd do Cobá – největšího dosud známého města Mayů, které je stále ještě z větší části skryto v neprostupném pralese. Odvážní mohou vystoupit na vrchol nejvyšší známé mayské pyramidy, odkud je uchvacující rozhled nad korunami pralesní vegetace… Večer příjezd do turistické metropole Cancunu a ubytování v hotelu ležícím přímo u sněhobílé pláže.
7. den: CANCUN ( ISLA MUJERES)* Celodenní volno k relaxaci na sněhově bílé pláži a u hotelového bazénu. Fakultativně Vám nabízíme výlet lodí na ostrov Isla Mujeres (prohlídka ostrova, šnorchlování, relaxace, oběd…).
8. den: Odlet domů* Dopoledne volno k relaxaci, odpoledne transfer na letiště a odlet do Prahy, event. prodloužený pobyt v Cancunu.
9. den: Přílet do Prahy v odpoledních hodinách.