TROPIKAL ISLANDS - Tropický aquapark a Magická gala show

cestovani
Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: bez ubytování Doprava: autokarem Strava: bez stravy

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

TROPIKAL ISLANDS - Tropický aquapark a Magická gala show

TROPICKÉ OSTROVY – NEJVĚTŠÍ TROPICKÝ ZÁBAVNÍ PARK V EVROPĚ!
ODJEZDY Z CELÉ ČR – nástupní místa: Ústí n.L., Praha, Jihlava, Brno, Vyškov, Prostějov, Olomouc, Hranice, Nový Jičín, Příbor, Frýdek-Místek a Ostrava !!!

Tropikal Islands Berlín to je pobyt na tropických ostrovech v největším tropickém zábavním parku v Evropě. Podívejte se na foto Tropikal Islands. Zábava a dobrodružství pro dospělé i děti: Koupání v tropickém moři (28-31C), pláže s bílým pískem a palmami, tropická laguna z Bali, vodní atrakce, největší tobogany v Evropě, vodní svět pro děti. Největší deštný prales v Evropě, přes 30.000 druhů rostlin. Tropická vesnice, autentické budovy z Bali, Bornea, Thajska a Samoy s nákupní a restaurační pasáží. Relaxační zóna v největších tropických lázních a saunovém světě v Evropě. 18-ti jamkový minigolf v tropickém stylu. Tropino klub pro děti s nejrůznějšími druhy atrakcí a zábavními aktivitami pro děti.Po západu slunce zažijete velkolepou Magickou gala show, exotické rytmy a tance, vystoupení akrobatů a iluzionistů, světelnou show a další vystoupení.
Více o programu zájezdu

Doprava: autokarem

Nástupy po trase: Ostrava, Frýdek-Místek, Příbor, N.Jičín, Hranice, Lipník n.B., Přerov, Olomouc, Prostějov, Vyškov, Brno, Praha. Jiná nástupní místa jsou možná pouze po dohodě s CK.



Doprava: je realizována zájezdovými autokary s WC, audio - video okruhem a dostatečným zavazadlovým prostorem pro přepravu zavazadel. Cestujícím je k dispozici minibar s nabídkou teplých i chlazených nápojů v průběhu cesty (o přestávkách).

Program zájezdu

1. den: odjezd ve večerních hodinách z Ostravy, Frýdku-Místku, popř. dalších nástupních míst po trase směrem do Olomouce, Brna a Prahy. Další nástupní místa po dohodě s CK.
2. den:
ranních hodinách příjezd do zábavního parku Tropical Islands v Německu (cca 100 km severně od Drážďan). Celodenní pobyt v zábavním parku (teplota vzduchu 28C, tropického moře 28C, tropické laguny 31C). Od 15.hod. proběhne denní show, od 19.hod. proběhne hlavní gala show „The Magic of the Tropics“. Ukončení pobytu v zábavním parku po skončení gala show a odjezd domů, cca ve 21:30 hodin - dle pokynů delegáta.
3. den:
Příjezd domů, výstupy po trase v ranních hodinách.