Caniço de Baixo - Madeira pro seniory - Hotel Four Views Oásis ****

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel **** Doprava: letecky Strava: polopenze

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Caniço de Baixo - Madeira pro seniory - Hotel Four Views Oásis ****

Ostrov květin Madeira, perla Atlantiku, zelený ráj. Ano, tohle všechno je Madeira. Celoročně zde panuje příjemné subtropické podnebí, to vyhovuje všem, kteří vyhledávají hřejivé sluneční paprsky. Tato plovoucí zahrada Atlantiku je vzdálena asi 900 km od portugalského pobřeží a 700 km od severní Afriky. V hornatém vnitrozemí se nabízí mnoho tras pro pěší turistiku, které si můžete vybírat podle náročnosti. Máte-li rádi aktivní dovolenou, vydejte se na Madeiru a vrátíte se s nezapomenutelnými zážitky.

Poloha: Hotel Four Views Oásis 4* (ex Oasis Atlantic hotel) se nachází v malebné vesničce Caniço nedaleko hlavního města Funchalu leží ve svahu s úchvatným výhledem na Atlantický oceán a poskytuje vše, co potřebujete k příjemně strávené dovolené na ostrově Madeira. Hotel představuje ideální kombinaci komfortu a ohleduplnosti ke krajině a životnímu prostředí. Je také základnou pro turisty směřující na turistické výlety po proslulých stezkách podél místních levád.

Vzdálenosti S polohou na pláži Reis Magos ve známém resortu Caniço de Baixo leží hotel Four Views Oásis necelých 12 km od Funchalu, hlavního města Madeiry, kam Vás několikrát denně zdarma dopraví hotelový minibus (6 dní v týdnu). Jeho umístění mezi dvěma golfovými hřišti a vzdálenost pouhé 2 km od přírodní rezervace Garajau podtrhují atmosféru poklidu v přírodě.

Vybavení: V hotelu lze využívat služby recepce 24 hodin, 2 restaurace, 2 bary, zdarma venkovní vyhřívaný bazén se slanou vodou, dětské brouzdaliště a vnitřní vyhřívaný sladkovodní bazén. Jacuzzi, sauny, kadeřnictví, kosmetického centra, masáží, potápěčské školy (za poplatek). Dětského koutku, posilovny, putting green, knihovny, hrací místnosti (billiard, šipky a stolní tenis), počítače s bezplatným připojením na internet můžete využít zdarma. V hotelu je nově otevřené Spa centrum “Four Stones”. Soukromý shuttle bus do Funchalu několikrát denně (kromě neděle). WiFi ve veřejných prostorách a kabelový internet na pokojích je zdarma.

Sport a zábava: Součástí hotelu je i SPA centrum Four Stones, poskytující nejrůznější wellness služby pro hotelové hosty. Některé jsou zdarma, jiné za poplatek. Centrum obsahuje saunu a turecké lázně, relaxační místnost, masáže a fitness centrum. V bezprostřední blízkosti hotelu jsou dvě vyhlášená golfová hřiště Palheiro a Santo da Serra.

Stravování: polopenze

Polopenze. Snídaně se podává formou bufetu v restauraci Acquamarina, kde se podávají i večerní menu (otevřeno denně od 7:00 – 10:30 a 18:30 – 21:30). K dispozici je i restaurace Atalaia s výběrem á la carte nabízející mnoho gurmánských zážitků, či Calhaus Trattoria u bazénu pro lehký oběd.

Doprava: letecky

Přímá letecká doprava Praha - Funchal - Praha,

Časový posun na Madeiře si musíte posunout ručičky hodinek o 1 hodinu zpět. Stejně jako u nás platí zimní i letní čas.

Ubytování: hotel ****

Všechny pokoje v hotelu Four Views Oásis jsou v teplých barvách, přičemž architekt se nechal inspirovat subtropickým prostředím Madeiry a modrým oceánem. Balkóny, které čelí oceánu, jsou skvělým místem pro pozorování lodí opouštějící Funchalský přístav. Všechny pokoje jsou vybaveny dvoulůžky, pohovkou, konferenčním a psacím stolem, kabelovou televizí, koupelnou s WC a sprchou, fénem, varnou konvicí, minibarem a trezorem za poplatek, klimatizací a balkónem, nebo terasou se stolkem a židlemi.