TAURSKÁ CYKLOSTEZKA - na kole přes rakouské Taury

cestovani
Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: pension Doprava: autokarem Strava: polopenze

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

TAURSKÁ CYKLOSTEZKA - na kole přes rakouské Taury

Během 4 dnů projedete na kole jedny z nejzajímavějších oblastí Rakouska. Uvidíte nejvyšší vodopády v Evropě, projedete okruh kolem Zellerského jezera. Na dosah budete mít ledovcovou oblast Kitzsteinhornu. Pojedete cyklostezkou podél řeky Salzach. Podle zájmu můžete na horských kolech projet oblast Saalbachu.

Zájezd je vhodný i pro rodiny s dětmi na silničních nebo trekkingových kolech. Pro horská kola můžeme nabídnout více jak 20 značených tratí.

Obtížnost: 1-5 (asfalt, šotolina, lestní cesty, horské pěšiny).

Stravování: polopenze

Snídaně jsou servírované v restauraci penzionu, večeře o 3 chodech. Možnost vegetariánské stravy.

Doprava: autokarem

nebo mikrobus.

Minimální počet nutný pro realizaci zájezdu = 7 osob

Ubytování: pension

Noclehy v penzionu v Maishofenu nebo Fusch ve dvou a více-lůžkových pokojích se společným soc. zařízením. Pokoje jsou vybaveny SAT-TV. Pokoje s vlastním soc. zařízením možné za příplatek.

Program zájezdu

1. den: Kolem poledne odjezd z Prahy. Příjezd do Rakouska, ubytování, večeře.
2. den: Prohlídka KRIMMELSKÝCH VODOPÁDŮ, dále na kolech KRIMMEL, MITTERSILL, UTTENDORF, PIESENDORF, KAPRUN. Délka etapy 58 km. Etapu je možné prodloužit dojezdem do pensionu.
3. den: Po cyklostezce z Brucku přes TAXENBACH, St. Johann, odtud možná zajížďka do soutěsky LIECHTENSTEINKLAMM a dále do BISCHOFSHOFENU. Délka etapy 48 km . Návrat do pensionu. Možnost prodloužení etapy do Werfen popřípadě až do města Hallein. Dalších 36 km.
4. den: Z ZELL AM SEE přes MARIA ALM, SAALFELDEN, MARZON, Weissbach,St.Martin, LOFER až do Unkenu. Délka etapy 46 km. Trasu je možné prodloužit až do Bad Reichenhall. Dalších 20 km. V průběhu etapy je možné navštívit soutěsku Seisenbergklamm a jeskyni Lamprechtshöhle. Odpoledne odjezd do ČR, příjezd do Prahy do půlnoci.