Brixental - Skiwelt Wilder Kaiser - Brixental - autobusový zájezd ***

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel *** Doprava: autokarem Strava: polopenze

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Brixental - Skiwelt Wilder Kaiser - Brixental - autobusový zájezd ***

Popis a poloha: hezký hotel leží cca 2 km od centra Kirchbergu. Cesta naším autobusem do lyžařského střediska Skiwelt Wilder Kaiser – Brixental s napojením do lyžařského střediska v Brixen im Thale trvá 10 minut. V tomto velkém a moderním středisku převládají modré a červené tratě a většina těchto tratí je uměle zasněžována. Sjezdovky jsou široké a poměrně členité. Po svazích jsou desítky krásných dřevěných horských chat. V sezoně 2016-17 získal tento areál ocenění 5 hvězdičkami od lyžařského serveru Skiresort.de. Vybavení: recepce, restaurace, bar, lyžárna, wi-fi zdarma. Zázemí/wellness: v ceně sauna, pára a odpočívárna.

Poznámka : Naše tipy: Skiwelt Wilder Kaiser – jedno z největších propojených středisek v Rakousku, Skiwelt opening – zvýhodněná cena permanentky u dospělé osoby, děti a junioři narozeni do roku 1999 včetně lyžují zdarma, 243 km sjezdových tratí uměle vysněžováno.  Ceny skupinových permanentek: 3 denní dospělí 81,5 Euro, děti a junioři narozeni do roku 1999 včetně lyžují zdarma.

cenik : TermínPočet nocíDní lyžováníDospělíDítě 7-11,9 let14.12.-18.12.17234 9903 990

Stravování: polopenze

polopenze – snídaně bufet, večeře menu o 3 chodech s možností výběru hlavního jídla druhý
den, salátový bufet.

Doprava: autokarem

Nástupní místa : Trutnov, Hradec Králové, Pardubice, Praha, Beroun, Plzeň. Další nástupní místa za příplatek - na dotaz v CK.

Ubytování: hotel ***

Hotel Taxacher *** v Kirchbergu - 2-3 lůžkové pokoje mají vlastní soc. zařízení, TV-Sat, fén a balkon.

Program zájezdu

1. den: Příjezd na ubytování v ranních hodinách, převlečení do lyžařského v místnosti k tomu určené, odjezd na lyžování. Další dny lyžování, poslední den po lyžování odjezd do ČR (převlečení v autobuse). Předpokládaný příjezd do ČR v nočních až ranních hodinách dle jednotlivých středisek a výstupních míst. První stravovací službou je večeře (buď v ceně zájezdu, nebo za příplatek) v den příjezdu a poslední je snídaně v den odjezdu, pokud není uvedeno jinak.