Kitzbühel - Apartmány Tirol Apart am Lift

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: apartmán Doprava: vlastní Strava: vlastní

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Kitzbühel - Apartmány Tirol Apart am Lift

Skipas : Lyžařská permanentka není zahrnuta v ceně pobytu a klienti si ji kupují sami na místě. Informace a veřejné ceny najdete u popisu střediska.

Místo pobytu a poloha : Jochberg (923 m), městečko vzdálené cca 8 km od Kitzbühelu. Dům leží přímo na sjezdovce u lanovky, zastávka skibusu 50 m od domu.

Ubytování: apartmán

V domě k dispozici lyžárna, wi-fi připojení v celém domě, dětská herna. Ubytování v apartmánech:
• APT-4 (cca 35-40 m?), ložnice s 2 oddělenými lůžky (lze spojit), obývací pokoj s jídelním koutem a rozkládacím gaučem pro 2 osoby, vybavená kuchyně, koupelna se sprchou nebo vanou, WC oddělené, balkon;
• APT-5 (cca 40-45 m?), ložnice se 2 lůžky (2 lze spojit v 2lůžko), obývací pokoj s jídelním koutem a rozkládacím gaučem pro 2 osoby, vybavená kuchyně, koupelna s vanou, WC oddělené;
• APT-6 (cca 50-60 m?), 2 oddělené ložnice, obývací pokoj s jídelním koutem a rozkládacím gaučem pro 2 osoby, vybavená kuchyně, koupelna s vanou, WC oddělené, balkon.
Všechny apartmány jsou vybavené Sat-TV, sejfem, fénem. Kuchyně je vždy vybavena kávovarem, toasterem, vařičem (trouba a myčka nádobí v APT-6 a chaletech).
Parkování: u objektu zdarma