Mallnitz - Ferienhotel Alber ***

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel *** Doprava: vlastní Strava: polopenze

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Mallnitz - Ferienhotel Alber ***

Útulný prázdninový hotel v srdci národního parku. Ideální pro pěší tůry.

Poloha: v klidném centru obce Mallnitz. Přímo v národním parku Vysoké Taury v nadmořské výšce 1 200 m.

Vybavení: hotel disponuje recepcí, lobby, několika restauračními prostory, hotelovým barem, obchodem se suvenýry, výtahem, jizbou, loukou a terasou na opalování s kavárnou.

Sport a zábava: Sport/aktivity : zdarma: fitness a stolní tenis.

Internet : WiFi připojení v hotelu zdarma (vyjma pokojů B2A/B2B).

Wellness tip : zdarma: wellness zóna s finskou saunou, bylinnou saunou, parní lázní, vířivkou, infračervenou kabinou a odpočinkovou místností. Za poplatek: masáže, kosmetické procedury, bahenní zábaly, léčebné koupele a solárium.

Pro děti : hlídání dětí od 3 let, po-pá, denně 8 h. Zábavní program pro děti, např.: venkovní hry, rodinné túry s piknikem, dětská olympiáda a mnoho dalšího. Za poplatek: lekce lezení pro děti.

Další výhody : aktivní a zábavní program - 1x týdně slavnostní večeře s hudebním doprovodem (piano), 1x týdně nordic walking s instruktorem, 3x týdně pěší túra průvodcem. Zapůjčení horských kol, bot a výbavy na túry. Od 2 nocí pobytu karta výhod Kärtner Card s řadou výhod a slev u smluvních partnerů zdarma (využití některých lanovek, zpoplatněných úseků, vstup do koupališť, muzeí, aj.). Při pobytu od 7 nocí pro plně platící osobu karta Mobilitätspass k bezplatnému užívání turistického autobusu, zapůjčení elektrokola a sleva na segway vyjížďky

parkování: parkoviště zdarma;
domácí zvíře: cca 5 €/den (zákaz vstupu do restaurace a wellness zóny);
lázeňská taxa: cca 3,50 € den/osoba od 16 let, platba na místě;
příjezd/minimální délka pobytu: denně/1 noc.

Stravování: polopenze

snídaně, polopenze nebo plná penze. Velmi dobrá kuchyně s rakouskými a mezinárodními specialitami. Snídaně formou bufetových stolů s koutkem zdravé výživy. Při rezervaci polopenze navíc k večeři výběr z menu o 4 chodech se salátovými bufetovými stoly, 15.00-17.00 odpolední svačina. Při rezervaci plné penze navíc v poledne výběr z menu o 3 chodech. Na vyžádání v hotelu možnost dietní a vegetariánské stravy. Dětská menu. Při pobytu od 10 nocí 50% sleva na všechny nápoje.

Ubytování: hotel ***

dvoulůžkové pokoje (A2A): s možností až 2 přistýlek (pohovka nebo přistýlky), hlavní budova, balkon, jsou vybaveny vanou nebo sprchou, WC, fénem, telefonem, kabel. TV, budíkem, trezorem, posezením. Dvoulůžkové pokoje (B2A): s možností až 2 přistýlek, vedlejší budova Tauernhaus NNN, bez balkonu, vybavení jako A2A. Dvoulůžkové pokoje (B2B): s možností 1 přistýlky, vedlejší budova Tauernhaus NNN, s balkonem, vybavení jako A2A. Dvoulůžkové pokoje (C2B): s možností až 2 přistýlek, hlavní budova, bez balkonu, vybavení jako A2A.