Saalbach-Hinterglemm-Leogang - Saalbach - autobusový lyžařský zájezd prosinec - u lanovky

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel Doprava: autokarem Strava: polopenze

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Saalbach-Hinterglemm-Leogang - Saalbach - autobusový lyžařský zájezd prosinec - u lanovky

Sporthotel Fontana *** ve Fieberbrunnu
Popis a poloha: hotel leží přímo v lyžařském středisku, u lanovky ve Fieberbrunnu, která vás přiblíží k novému propojení s lyžařským střediskem Saalbach – Hinterglemm. K hotelu je možné dojet na lyžích. Centrum městečka je vzdáleno cca 3 km.
Vybavení: recepce, hala, výtah, lyžárna, botárna, restaurace, bar, parkoviště, wi-fi zdarma.
Zázemí/wellness: v ceně vnitřní bazén 12 x 8 m (dětem povolen vstup pouze v doprovodu rodiče), sauna s odpočívárnou je přístupná od 16 let, posilovna.

Poznámka : Naše tipy: hotel s bazénem přímo u stanice lanovky, žádné dojíždění, jste pánem svého času, lyžování v jednom z nejlepších středisek v Rakousku, areál s 270 km propojených sjezdových tratí, doporučujeme včasnou rezervaci zájezdu.
Orientační ceny skupinových permanentek: 3 denní dospělí 108 Euro, děti roč. 2000-2009 54 Euro, junioři roč. 97-99 81 Euro.

Stravování: polopenze

Stravování: v ceně polopenze – snídaně bufet, večeře menu o 4 chodech s možností výběru u hlavního jídla, salátový bufet.

Doprava: autokarem

Nástupní místa : Trutnov, Hradec Králové, Pardubice, Praha, Tábor/Písek, České Budějovice.
Svozová místa za příplatek: Brno (+400 Kč), Ostrava (+600 Kč), Olomouc (+350 Kč), Svitavy (+250 Kč), Litomyšl (+250 Kč), Ústí nad Labem (+350 Kč), Jihlava (+250 Kč), Liberec (+300 Kč), Mladá Boleslav (+200 Kč). České Budějovice se slevou 200 Kč.

Ubytování: hotel

Ubytování: 2-4 lůžkové pokoje s vlastním sociálním zařízením, kabelovou TV, fénem.

Program zájezdu

1. den: Příjezd na ubytování v ranních hodinách, převlečení do lyžařského v místnosti k tomu určené, odjezd na lyžování. Další dny lyžování, poslední den po lyžování odjezd do ČR (převlečení v autobuse). Předpokládaný příjezd do ČR v nočních až ranních hodinách dle jednotlivých výstupních míst. První stravovací službou je večeře v den příjezdu a poslední je snídaně v den odjezdu, pokud není uvedeno jinak.